Cyklistická sezóna 2011-2013

Pro fanoušky cyklistiky
Odpovědět
luk

Re: Cyklisticka sezona 2011

Příspěvek od luk »

Tak jsme vyjeli až nahoru. Tam 3:30 ( někdo 2:55 ) domů 1:25h. Celkem 70km. Byla to dřina, ale stálo to za to ;) Sem rád , že sem do toho šel.
Ve zdraví se dožít smrti

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

Tak jak rika Lubos, musim uznat, ze to byly pekne vykony :!: vyjeli jsme vsichni :!: Cekam, az Vladik provede maping a nejaky komentar :) Nejakou tu fotecku pridam uz ted

Vrchol zdolany :ugeek: - (ten smajl je jako Vladik :D :D)
Obrázek
Naše stroje
Obrázek
Pivko musí být
Obrázek
Všeci se tlemí :D
Obrázek
Hladící bod
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále!
Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude.
Keď jsi šťastný, urob smajlíka :) Obrázek

Vlada Altea XL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada Altea XL »

Tak dnesni all inclusive vylet byl opravdu pecka az na to pocasi zpatky, i kdyz jako jako ochlazeni po tom usilovnem vylete to bylo fajn..ted jsme uschli a v poho..na zdolani Lyse Hory jsme vyrazily s Vojtou od nas od bytu ve Frydku v 07:00, po ceste se k nam pridal i Luk dole u Billy a smerem na Dobrou se pridal i znamy od Vojty...takze jsme ficeli jako ctyrclena parta, s jednou zastavkou na Prazme (nadechnuti + obcerstveni)...dale potom za Krasnou (dofoukani biku)...a pak uz to zaclo cca 8km stoupani a prudke...ale zvladli jsme to uplne vsichni, nekteri meli i nejake mensi prestavky a hlavne byli pochybnosti o tom ze to nedaji, ale nebyl to zavod, cil byl jasny zdolat ji...
jako prvni jsem dorazil ja v case 09:39hod, druhy dorazil znamy od Vojty v case 10:10hod, treti v poradi byl Vojta 10:12hod a jako nejvetsi poteseni zdolani vrcholu byl Luk v case 10:14hod...vydechli jsme, dali pivo, polivku, topinky a bylo...2x jsme se museli schovat primo pod vysilacem, z dovudu silneho deste a krupobiti...z vrcholu to byl nadherny pohled na vsechny strany, super atmosfera, noo jsem nadstandartne spokojen a uz ted moc se tesim na pristi patek na nocni zdolani Lyse Hory...Bikum zdaaaar..

nejake fotos mobilem...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

cela trasa 70km

Obrázek

jeste jednou dekuji vsem zucastnenym
Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno) :-(
Seat Altea XL 2008 (nyní)
:-)

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

krupobiti bylo pekne :)

Obrázek

luk

Příspěvek od luk »

To je parádní fotka.
Ve zdraví se dožít smrti

elpe69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elpe69 »

klucíííí, jen tiše závidím. Dát Lysou je super :!:
pro mne asi bude na nějakou dobu kolo tabu, terazky se jen modlím ať to zůstane u ortézy a neskončí ruka v gipsu nebo pod skalpem :cry:
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM

Vlada Altea XL
Kontaktovat uživatele:

noo to taky doufam, ze se ti to brzo da doporadku...a pak tu Lysou prubnem spolu... :o
zitra uvidime podle pocasi, mozny si s Vojtou vyslapnem na Ondrejnik...

Luku jak si na tom, citis nohy ?? bolest a nebo by sis to dal jeste jednou ? ;)

luk

Příspěvek od luk »

Večer byla masáž, tak to jde. Ale dneska stejně nemůžu( jestě že tak :) )
Ve zdraví se dožít smrti

Vlada Altea XL
Kontaktovat uživatele:

tak dnesni ranni vylet v 07:30
Trasa 40km
Frydek - Baska - Przno - Frýdlant n.O. - Ondrejnik 889m.n.m. - Metylovice - Čupek (Metylovecka hurka) 523m.n.m. - Hodonovice - Baska - Frydek

Obrázek

takze shrnuti za cely vikend celkem 110km a zdolani 3 beskydskych Everestu :lol: :lol: takze zatezovy vikend..

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

Tak to jsi si pekne dal... mno jsi frajer, o tom zadna... uz na tu Lysou to slo znat, ze ty nohy to umi...

Vlada Altea XL
Kontaktovat uživatele:

frajer asi zrejme ne, spise ted vecer se mi vytahlo to opaleni na nohach a rukach a vypadam jak blbecek :lol: :lol: ale jinak ten Ondrejnik byl vetsi masakr sjizdet dolu lesem, pres obrovsky trcici kameny a koreny nez nahoru po asfaltce...jinak ondrejnik si dam jeste pres tyden urcite...a v patek se tesim strasne moc na tu Lysou...

luk

Příspěvek od luk »

To tiše závidím, že máš kolo i na nějaký ten sjezd. Vrtá mi to v hlavě. Asi prodám Cupru a půjdu do nějakýho speciálu :)
Ve zdraví se dožít smrti

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

:D :D tos zabil Lubosi :D

Vlada Altea XL
Kontaktovat uživatele:

noo tak to bych chtel videt...ale hlavne vim to ze by ses Cupry nezbavil.. :lol: :lol:

luk

Příspěvek od luk »

Jednou k tomu dojít musí. ;)
Ve zdraví se dožít smrti

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

Tak v navaznosti na trenink z minule soboty jsme dnes, s vyjezdem o pulnoci z frydecko-misteckeho vlakoveho nadrazi, zdolali opet vrchol Lyse hory :!:

:arrow: :arrow: Noční výjezd na královnu Beskyd :arrow: :arrow:

Mimo verneho VladiFR se vyletu s nama zucastnil jeho kolega, tri moji kolegove a jeden koleguv kamarad.
Opet luxusni vylet. Za me mohu rici, ze jsem ho zdolal lepe nez minuly tyden, kratsi cas o neco malo a pouze (pro me pouze) tri max. dvouminutove zastavky v prubehu. Pocasi vyslo paradne, az na kosu nahore. Ale s usmevem se to zmaklo.
Skvely pocit rici, ze behem jednoho tydne (7dni) vyjet 2x Lysou na kole :), peso jsem tam v zivote byl myslim ctyrikrat, to jen pro predstavu :)

Cesta na Lysou byla stejna jako minuly tyden, ale zpet nam to kolega zpestril. Paradnim terenem, kameny, bahnem atd. s prijezdem pres Frydlant do Frydku. (Vladiku, mapku necham na Tobe, uz silham ocima. Dodelam report a spim :D)

Nejake fotky:

Obcerstveni v hospudce na Lyse a partyja
Obrázek

Svitani nad vysilacem
Obrázek

Hlavne Vladik :ugeek:
Obrázek

Temer spolecne foto pod vysilacem
Obrázek

Cekani na kolegu pri ceste zpet
Obrázek

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

To uz se jelo tuto noc? A ja chtel jet s vama :(

Kecam a zavidim. Zdolat Lysou po svych je pro spousty lidi narocne a tak pred tema, co to zdolali na kole smekam. Nocni vyjezd musi byt o to vetsi zazitek.
Jen chudaci ochlasti z pod Lyse - kdyz videli cervene blikajici housenku na upati hory, museli mit asi divne pocity :D

Vlada Altea XL
Kontaktovat uživatele:

Preji vsem dobre rano... :lol:
odjezd 00:04hod z FM prijezd k Papezovi (posledni misto zachytne pod stoupakem a kazdym merici misto) 01:04hod a pak zacal 8km stoupak, muzu potvrdit byla tma jak c*p a nekteri nesli videt, nebo nesvitily atd...ale diky celkem slusnemu vybaveni jsem mel dobry vyhled pred sebena vzdalenost 15-20m a zezadu jsem byl osvetlen silnym stroboskopicky blikanim (s tim ze nahore jsem si vyslechl ze se za mnou opravdu uzasne jelo :lol: :lol: ) prijezd nahoru jsem mel v 02:15hod...noo uz jsem byl i rad ze jsem nahore, noo a tech kol kolik tam bylo, restaurace plne a lidi se tam stridali na etapy, my jsme nastesti zasedli dobry flek...dali pivo, cesnecku a doplnily nejake cukry..kolem 04:30hod jsme vyrazily nazpet ale lesem tak jak pise Vojta a to byla jestevetsi makacka nez nahoru, ptz udrzet kolo v te rychlosti a po kamnech, toz to vam povim - mazec..jeste ted mam trepavku..jelikoz jsem se ted trosku probral a zistil jsme ze mi zacinaji tuhnout nohy vyrazim nekde na kole znova, hlavne pres vapku na benzince (ocistit blato) a pojedu se nekde vyjezdit..celkem jsem najel 66km, ale uvidim kolik toho jeste nalitam dnes..foto mapky pridam k veceru..

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

Dekuji za smeknuti Marku ;)
Ze jsi to Ty Marku, tak kdykoliv si reknes, klidne i v noci zase, tak s Tebou tu Lysou jeste prubnu :) a urcite se i Vladik prida, ze? :) :D

Tak tak, dolu to byla dobra palba v terenu, jsem rad, ze uz nemam stareho treka, tam by asi umrel dnes jak on, tak i ja :D
Jako malem Starej, ze Vladi? :D

Mno jsme na tom podobne Vlado, ja po prijezdu dal sprsku, snidani, nahral fotky, sepsal report a v osm sel spat. V devet jsem vstal, vzal kolo, jel na wapku a strelil jsem si male 10km kolecko :D
Ted zkusim znovu zabrat a odpo asi ta grilovacka s presunem opet cyklistickym :D

Vlada Altea XL
Kontaktovat uživatele:

souhlasim s tebou...jak s vyjezdem s PoMou, tak i se starym, jako opravdu najebat se nahore v restauracce a pak vyrazit dolu terenem, ktery jsem mel strizlivy makacku zvladnout, na toz tak s 2°° v krvi, vsak taky shcytal par karambolu a proto jsme na neho museli cekat..a nehlede na to ze Mirek 56let (kolega z prace) se mu smal a sam nevybral zatacku a skoncil v jedne obytne casti u nejakych milionaru v garazi ,,proste jsem to nedobrzdil" :lol: :lol: i kdyz Vojto ty si mel taky namale, do garaze si nevletel ale za ti si zkontroloval do kdy mel technickou a emise ten VW Transporter.. :lol: :lol: ted to byl opravdu uzasny vylet..

Odpovědět