Cyklistická sezóna 2011-2013
Re: Cyklisticka sezona 2011
Ze by jsi Lubosi (Elpe) byl taky z cukru? 
Ja v patek jel do prace na kole (16km) a pote jsem razil k "byvalemu skoro svagrovi" zapít 30tiny do Lhotky u Litultovic (57km z firmy), dvakrat me chytl dest. Cesta: Ostrava-Hlučín-Kravaře-Opava-Slavkov-Litultovice-Lhotka u Litultovic.
V sobotu jsem diky desti (i kocovine
) cestu porad odkladal a az jsem v 16:30 se rozhodl, ze domu pojedu i v desti. Nechtelo se mi zustavat do nedele a cekat na tak pekne pocasi. Tentokrat jsem zvolil jinou trasu (59km az domu). Celou dobu v desti, 4x prehazoval ponozky a tak jsem si rikal, ze sachy jsou taky krasny sport 
Cesta: Lhotka u Litultovic-Moravice-Melč-Hradec nad Moravicí-Hlubočec-Pustá Polom-Kyjovice-Vřesina-Ostrava.
Zajimave, ze cas tam i zpatky mi vysel na minutu presne a k tomu uplne odlisne trasy.
Domov - práce = 16km
práce - Lhotka = 57km
Lhotka - domov = 59km
Celkem = 132km

A pak ze je pro vikend kolo pase
Jen s dnesnim vyletem to Vladiku nevidim zhave.
Moje nohy trosku protestuji. Maximalne to vidim, ze zajedu kolo po tom vsem umyt jen.

Ja v patek jel do prace na kole (16km) a pote jsem razil k "byvalemu skoro svagrovi" zapít 30tiny do Lhotky u Litultovic (57km z firmy), dvakrat me chytl dest. Cesta: Ostrava-Hlučín-Kravaře-Opava-Slavkov-Litultovice-Lhotka u Litultovic.
V sobotu jsem diky desti (i kocovine

Cesta: Lhotka u Litultovic-Moravice-Melč-Hradec nad Moravicí-Hlubočec-Pustá Polom-Kyjovice-Vřesina-Ostrava.
Zajimave, ze cas tam i zpatky mi vysel na minutu presne a k tomu uplne odlisne trasy.
Domov - práce = 16km
práce - Lhotka = 57km
Lhotka - domov = 59km
Celkem = 132km

A pak ze je pro vikend kolo pase

Jen s dnesnim vyletem to Vladiku nevidim zhave.

Moje nohy trosku protestuji. Maximalne to vidim, ze zajedu kolo po tom vsem umyt jen.
Viděl si někdy Tour de France? Tak si nestěžuj.
Ve zdraví se dožít smrti

Vojto, dobrýýýý
V tom dešti ti nebylo co závidět
Kejszy jsem byl také blázen a jezdil za každého počasí, sezóna končila až když bylo moooc sněhu a galusky se moc "šmykaly" a to jsem měl od kluku s TJ ŽDB cyklokrosové.

Kejszy jsem byl také blázen a jezdil za každého počasí, sezóna končila až když bylo moooc sněhu a galusky se moc "šmykaly" a to jsem měl od kluku s TJ ŽDB cyklokrosové.
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Dovedu si Vojto v tom dešti představit reakce řidičů jak tě potkali...
Ale když musíš, tak musíš, že?
Ale když musíš, tak musíš, že?
-
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes jsem vyuzil suproveho pocasi, zacatek vyletu jsem mel v Basce, z duvodu toho ze v patek odpo. prselo a kolo jsem si nechal v praci..
takze trasa: 70km
Baska -Przno - Frýdlant n.O. - Psrtuzi - Celadna - Kuncice p.O. - Ticha - Lhotka - Metylovice - Frydlant n.O. (tudiz jsem objel cely Ondrejnik kolem dokola) - Lubno - Janovice Bystre - Krasna - Raskovice - Vysni Lhoty - Nizsi Lhoty - Nosovice - Dobra - Frydek Mistek

takze trasa: 70km
Baska -Przno - Frýdlant n.O. - Psrtuzi - Celadna - Kuncice p.O. - Ticha - Lhotka - Metylovice - Frydlant n.O. (tudiz jsem objel cely Ondrejnik kolem dokola) - Lubno - Janovice Bystre - Krasna - Raskovice - Vysni Lhoty - Nizsi Lhoty - Nosovice - Dobra - Frydek Mistek

Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno) 
Seat Altea XL 2008 (nyní)

Tak ac jsem dnes rikal ze nic nebude a ze me boli nohy, tak me nakonec po obede vytahli kluci na kolo, ted me opravdu boli nohy 
Dubina-Paskov-Řepiště-Sedliště-Bruzovice-ŽERMANICE-Horní Bludovice-Havířov-Šenov-Vratimov-Dubina: 53km

Tak kdyz to shrnu PA+SO+NE = 185km
Budu spat jak miminko.
Elpe: Ja doufam, ze na zimu kolo necham kolem
PoMa: Jo cuceli vseci, dvakrat jsem si potvrzoval trasu u kolemjdoucich a vzdycky odkud kam jedu? Kdyz jsem rekl, tak se na me divali jak na vola a poprali stastnou cestu
A mala perlicka z dneska:
hodil jsem dnes luxusni salto... zadival jsem se jinam, stocil do prikopy, zacal brzdit, zadni kolo do smyku na sterku a predbihalo predni, uz pul kola v prikope .. prede mnou betonovy mostek, pud sebezachovy, predni brzda na plno, salto do parakotoulu pres riditka, postavil, oklepal travu (byla cerstve nasecena ze silnice do teho prikopu) a jel dal
Skody? Jedno koleno popalene od koprivy 
Vladiku, to je ta trasa, co jsi rikal? Opakovani je matka moudrosti, tu chci projet, tak priste 100%

Dubina-Paskov-Řepiště-Sedliště-Bruzovice-ŽERMANICE-Horní Bludovice-Havířov-Šenov-Vratimov-Dubina: 53km

Tak kdyz to shrnu PA+SO+NE = 185km

Budu spat jak miminko.
Elpe: Ja doufam, ze na zimu kolo necham kolem

PoMa: Jo cuceli vseci, dvakrat jsem si potvrzoval trasu u kolemjdoucich a vzdycky odkud kam jedu? Kdyz jsem rekl, tak se na me divali jak na vola a poprali stastnou cestu

A mala perlicka z dneska:
hodil jsem dnes luxusni salto... zadival jsem se jinam, stocil do prikopy, zacal brzdit, zadni kolo do smyku na sterku a predbihalo predni, uz pul kola v prikope .. prede mnou betonovy mostek, pud sebezachovy, predni brzda na plno, salto do parakotoulu pres riditka, postavil, oklepal travu (byla cerstve nasecena ze silnice do teho prikopu) a jel dal

Vladiku, to je ta trasa, co jsi rikal? Opakovani je matka moudrosti, tu chci projet, tak priste 100%

-
- Kontaktovat uživatele:
ty voe tak to me pos*r, semnou nejede, ale s kamosema jo..noo jak chces..a jeste mi jezdi par km kolem chapuly..jinak slusny vykon..
a co se tyce moji dnesni trasy, tak to nebyla ona, z duvodu toho ze vcera chcalo cely den a to v lesich nemelo sanci vyschnout, chtel jsem to vzit primo pres Ondrejnik (nahoru asfaltka a dolu lesem) a pak kolem vodni nadrze Sance...dneska ta trasa byla porad do kopce, takze zadne koukani se po holkach ale porad makacka a daval jsem si do tela ale pred domem mi zacalo ,,lupat" v koleni tak jsem se na to vykvaknul a domu dojel odpocinkove..ale samozrejme nasel se i nejaky ten kopecek kde jsem posbiral vsechny muchy, vfcely a vosy
a prekonal jsem Vmax na tachu 64.8km/h....ale jak jsem domu prijel, tak jsem si rekl ze toto uz sam nikdy, tak priste s nekym...
Jinak Luku ty by sis na to troufnul ?? Samozrejme te nechci nijak podcenovat, jen se ptam..jestli by ti to tve koleno dovolilo..chapes..at vim pro priste..
a co se tyce moji dnesni trasy, tak to nebyla ona, z duvodu toho ze vcera chcalo cely den a to v lesich nemelo sanci vyschnout, chtel jsem to vzit primo pres Ondrejnik (nahoru asfaltka a dolu lesem) a pak kolem vodni nadrze Sance...dneska ta trasa byla porad do kopce, takze zadne koukani se po holkach ale porad makacka a daval jsem si do tela ale pred domem mi zacalo ,,lupat" v koleni tak jsem se na to vykvaknul a domu dojel odpocinkove..ale samozrejme nasel se i nejaky ten kopecek kde jsem posbiral vsechny muchy, vfcely a vosy

Jinak Luku ty by sis na to troufnul ?? Samozrejme te nechci nijak podcenovat, jen se ptam..jestli by ti to tve koleno dovolilo..chapes..at vim pro priste..

Kdybys me Ty dnes ukecaval jak oni, tak asi taky podlehnu, ale ten tvuj zahul bych asi daval tezko. Dneska to vazne nebylo ono, dnes byl kazdy kopec muj nepritel 
Ale na ten Ondřejník bych to chtěl zkusit.
Vladiku nechces taky zkusit?
NOČNÍ VÝJEZD NA KRÁLOVNU BESKYD - LYSÁ HORA 10.-11.6.2011
skrz toto ted makam, snad to vyjedu.
Se mniu jedou asi tri kamosi a mozna tri kolegove z prace... se mnou je mysleno, ze se asi uvidime pri rozjezdu, pakkazdy dle moznosti a pak nahore se potkame... Sam vim, ze to bude makacka pro me, ale chci to zkusit
Samozrejme nemyslim jen Vladika, ale i ostatni blazny=nadsence.

Ale na ten Ondřejník bych to chtěl zkusit.
Vladiku nechces taky zkusit?
NOČNÍ VÝJEZD NA KRÁLOVNU BESKYD - LYSÁ HORA 10.-11.6.2011
skrz toto ted makam, snad to vyjedu.
Se mniu jedou asi tri kamosi a mozna tri kolegove z prace... se mnou je mysleno, ze se asi uvidime pri rozjezdu, pakkazdy dle moznosti a pak nahore se potkame... Sam vim, ze to bude makacka pro me, ale chci to zkusit
Samozrejme nemyslim jen Vladika, ale i ostatni blazny=nadsence.
-
- Kontaktovat uživatele:
jasne ja to chapu...s tim dneskem...Ondrejnik si urcite dame..a nehore si dame piiivecko...
co se tyce nocni jizdy na Lysou, tak do toho bych sel...ehm..pokud mi to nebude zasahovat nejak do rekonstrukce bytu..a mas nejaky odkaz kde bych na to mohl primo kouknout ??
Jinak Luk by si tady taky mohl pridat sve kolo, no ne ??

co se tyce nocni jizdy na Lysou, tak do toho bych sel...ehm..pokud mi to nebude zasahovat nejak do rekonstrukce bytu..a mas nejaky odkaz kde bych na to mohl primo kouknout ??
Jinak Luk by si tady taky mohl pridat sve kolo, no ne ??

Co tak kliknout na ten cerveny napis? 
EDIT: cekam jak na Lukove kolo, tak na Lapipovo

EDIT: cekam jak na Lukove kolo, tak na Lapipovo

-
- Kontaktovat uživatele:
nezlob se...ja uz mam toho dneska dost...

V pohode 

-
- Kontaktovat uživatele:
cestu i znam takze bysme to mohli jeste tyden predtim vyzkouset na necisto..coz ?? dnes jsem byl o odbocku vedle..takze hned po Lysou jsem projizdel..

No vidím, že budu muset začít víc trénovat. Maximálku mám 59
Koleno by to asi dalo, ale nevím jestli udržím tempo. No každopádně se do toho od zítřka pustím.

Ve zdraví se dožít smrti
Coz je vlastne pristi tyden... to by jsme zkusit opravdu mohli. O vikendu tam nic nemam, takze jak vyjde pocasi, tak do toho jdu, ne ze by mi dest vadil 

Tož tak já vyrazím do útrob našeho panelového domu abych vám to kolo taky vyfotil jak už je tu po něm scháňka 

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Ja mel na treku 77km/hod, na novem mam ze soboty 63km/hod a taky jsem vcera prosvistel kolem policejniho octy s radarem v obci 55km/h, ale hlidka opodal vzala felinu, co me jeste predjizdela
By me zajimalo, zda by me mohli pokutovat
jj Kubi, jen to tahej, mozna se i Jim pak prida

jj Kubi, jen to tahej, mozna se i Jim pak prida

-
- Kontaktovat uživatele:
takze co rikate tomu vyjet drive rano v sobotu, dokud nebude totalni vedro a jet trasu F-M - Lysa hora...a bylo by to po asfaltove ceste az k samomu vrcholu...jinak sraz by byl u nas pred barakem..to by bylo tak akorat..muzete si zde nechat auta i veci..co vy na to ??
a tyden na to bych teda varazil na nocni vyjezd Lysou horou..
tak kdo se prida??
a tyden na to bych teda varazil na nocni vyjezd Lysou horou..
tak kdo se prida??