El. zrcáko odehnuté ručně a špatně fachá :-(

r.v. 1999-2005
Odpovědět
xxlkolac

El. zrcáko odehnuté ručně a špatně fachá :-(

Příspěvek od xxlkolac »

Ahoj všem, mam menší problém se zrcátkem u spolujezdce. Včera v noci sem vez kámoše domů a než nased do auta tak mi chytře odehnul zrcátko :o které sem měl sklopené, napřed nereagovalo ani jedno pak šli sklopit a když sem je chtěl odklopit tak to u spolujezdce se zarazilo až u kapoty. ( prostě jede dokud může, takže se může kochat třeba srnka v příkopu jak je krásná :x )
tak nemam tušení jestli musim kupovat nové.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Seat Toledo II 1.9 TDI 66kw ( DROBEK )

PoMa
Administrátor

Re: El. zrcáko odehnuté ručně a špatně fachá :-(

Příspěvek od PoMa »

No nejspíše jej přetáhl přes zuby. Rozebrat a kouknout na rozsah poškození. Když bude poškozeno, můžeš shánět nové zrcátko. U ručního sklopení el. sklápěného se většinou nepoškodí, u otvírání většinou jo.

Jim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim »

a vrátil si ho zpět ručo do polohy? taky mi tak nekdo vyvrátil zrcátko a v pohode fachá

majkl

Příspěvek od majkl »

xxlkolac píše:Ahoj všem, mam menší problém se zrcátkem u spolujezdce. Včera v noci sem vez kámoše domů a než nased do auta tak mi chytře odehnul zrcátko :o které sem měl sklopené, napřed nereagovalo ani jedno pak šli sklopit a když sem je chtěl odklopit tak to u spolujezdce se zarazilo až u kapoty. ( prostě jede dokud může, takže se může kochat třeba srnka v příkopu jak je krásná :x )
tak nemam tušení jestli musim kupovat nové.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Kdyby tě neminula výměna, můžu nabídnout zcela nový skelet, tzn. kompletní zrcátko s elektrickým seřizováním a sklápěím, bez krytu na nalakování a skla - je to ta kratší verze.

Odpovědět