Nebude lepší se podívat? Blikat může cokoliv - alarm, bluetooth, nabíječka, transmitter nebo i nějaká cypovina nesouvisející s funkcí auta. U pana Wonga je spousty takových serepetiček a komu nebliká auto modře, ten není cool
No já to sleduju jenom u fabii a nikde nic není jenom u okna u sloupku bliká nějákej modrej nesmysl, tak mne napadlo, jestli někdo neví, co to je:(
A ještě jeden debilní dotaz, všiml jsem si, že když odemknu auto a otevřu dveře, tak tam něco vrčí, nebo vrní chvilku... Kdo ví, co to je a proč to děla?
Tak jak dvouslovně odpověděl Sterbitch, je to palivové čerpadlo a aktivuje se, aby ve chvíli startu byl dostatečný tlak paliva na vstřikování a nemusels tak před startem ty 3 sekundy čekat po otočení klíčku (stejně by málokdo čekal a tak by motor nechytl hned = opotřebovávaly by se zbytečně další díly - startér a vše, co je mazané)
me by treba zajimalo marku, jak je to osetrene, kdyz vlastne stojis u auta, a porad odmykas zamykas a otviras dvere, tak vim ze to porad na 1.2 spinalo... jeslti ta mje nejaka pojistka kdy ten tlak je tak velky ze to treba nepusti to cerpadlo nebo ja ke jt oosetrene ?
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Řídí si ho ŘJ motoru. Po otevření dveří časem, od startu jede stále, pokud má ŘJ vyhodnoceno, že se motor točí (hallův snímač, některé motory mají i snímač tlaku paliva).
Každé čerpadlo, ať už to je palivové, nebo nějaké na vodu má maximálně dosažitelný tlak. Když je dosažen, tak se oběžné kolo čerpadla začne v kapalině protáčet (tím pádem se odlehčí, není v záběru). Palivová soustava je konstruována vysoko nad tento dosažitelný tlak, navíc má na vstřikování mechanický regulátor tlaku s přepadem, který se vrací zpět do nádrže. Takže i kdyby jelo čerpadlo stále u vypnutého motoru, tak se nic nepřetlakuje.