.... ted sem chtěl malý auto s velkejma brzdama

Kup si osvedceny pneu z velkou adhezi na suchu : Bridgestone potenza RE 050 tvrdost (140), GY Eagle F1 (tvrdost 200), Dunlop Sport maxx (Tvrdost 220 myslim...) Falken FK 452 ... ja osobne pouzivam uplne levny pneu Federal SS 595 (Tvrdost 240).... kupuju je kolem 1700 az 1800Kc. www.federaltyres.com Kdyz jsem mel cca 190ps a 400Nm tak bez prohrabnuti dokazaly prenest vykon bez hrabani... Ostatni pneu stoji o dost vic (cca 3000) a neprijde mi ze by sedely o tolik vic... rozdil bych videl tak 10% v extremu. Tot jen muj nazor...
 Kup si osvedceny pneu z velkou adhezi na suchu : Bridgestone potenza RE 050 tvrdost (140), GY Eagle F1 (tvrdost 200), Dunlop Sport maxx (Tvrdost 220 myslim...) Falken FK 452 ... ja osobne pouzivam uplne levny pneu Federal SS 595 (Tvrdost 240).... kupuju je kolem 1700 az 1800Kc. www.federaltyres.com Kdyz jsem mel cca 190ps a 400Nm tak bez prohrabnuti dokazaly prenest vykon bez hrabani... Ostatni pneu stoji o dost vic (cca 3000) a neprijde mi ze by sedely o tolik vic... rozdil bych videl tak 10% v extremu. Tot jen muj nazor...
 Ale dělají hezké kalendáře
  Ale dělají hezké kalendáře   

Ale jsou lepší, než PZera, které jsou spíše pro OptiTuningHydrant píše:Pozor Dunlop SP 9000 nejsou dobry gumy... jsou velmi prumerny.. v extremu te v zatacce nepodrzi a kdyz se dostanes do smyku, tak klouznou vic nez cekas...

S tim souhlasim...ale na rychly auto nepatrej... Jsou to slupky na stredni tridu a ne na blbnuti... Misto drahych Michelinu si kup Falkeny, nebo v lepsim pripade Bridgestony (nej pneu ktery jsem kdy jezdil)...PoMa píše:Ale jsou lepší, než PZera, které jsou spíše pro OptiTuningHydrant píše:Pozor Dunlop SP 9000 nejsou dobry gumy... jsou velmi prumerny.. v extremu te v zatacce nepodrzi a kdyz se dostanes do smyku, tak klouznou vic nez cekas...