umístění CD měniče
umístění CD měniče
Ahoj, nevíte někdo kam se dá u Leona vhodně umístit CD měnič aby nepřekážel, popřípadě kde se dá sehnat vložka do kastlíku před spolujezdce na CD měnič?
Re: umístění CD měniče
Ahoj,
dobré je ho dát i do kufru. jinak jak píšeš kastlík u spolujezdce je asi nejideálnější místo.
dobré je ho dát i do kufru. jinak jak píšeš kastlík u spolujezdce je asi nejideálnější místo.
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Právě že ten kastlík by byl uplně nejlepší, ale nemůžu ho nikde sehnat.
A koukal jsi se i Octavia I , Golf 4 potažmo Audi A3 ( 8L ) je možno že z těchto by se dal najít
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
Tak v Leonu díky délce origo kabeláže jedině tak jak je origo, tedy do kastlíku spolujezdce. Občas jej někdo prodává právě proto, že CD měnič vytáhnul a chce mít větší kastlík. Takže to můžeš zkusit i cestou "vyměním kastlík"
U A3 je CD měnič v kufru na levé straně, ale není kompaktibilní s Aurou/Brisou. Navíc je nesehnatelná tato dlouhá kabeláž k CD měniči. Golf IV má CD měnič přímo pod rádiem (1DIN rozměr na 6CD). Taktéž nekomunikuje s Aurou/Brisou.
U A3 je CD měnič v kufru na levé straně, ale není kompaktibilní s Aurou/Brisou. Navíc je nesehnatelná tato dlouhá kabeláž k CD měniči. Golf IV má CD měnič přímo pod rádiem (1DIN rozměr na 6CD). Taktéž nekomunikuje s Aurou/Brisou.
Já mam originál měnič VW na 6 cd a 5 metrů kabeláže a podle konektoru který vede z CD měniče by to mělo jít i do Aury, ale nezkoušel jsem to.
no Aura je Grundig, zatímco ve VW byly Blaupunkt a Philips. Konektory jsou stejné, chtěl to koncern. Protokoly už ne.
Aha, tak to bude asi problém. A já měl za to že stejný koncern, stejná elektronika.