TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
Sdílím tvou náladu 

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
a co si dělal?
my byli na chatě-nesnáším mech

my byli na chatě-nesnáším mech

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
tak už taky mužu napsat první letošní cyklokm, jen nevím kolik, protože mám baterku v tachu KO 
a ted bude šlofíííííííííík po obidku

a ted bude šlofíííííííííík po obidku

tak a i já mám nedělní porci 35-ti kiláku v sedle za sebou
se Smerfem jsme to dnes pojali více crosově, místy spíš bažinatě....jsem kapečku zapoměl, že přes týden trošku pršelo
se Smerfem jsme to dnes pojali více crosově, místy spíš bažinatě....jsem kapečku zapoměl, že přes týden trošku pršelo

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Tak co jsem si v patek koupil kratasky, tak se dnes jelo uzasne. Bohuzel zklamala technika a pichle zadni kolo me zastavilo. 3km jsem dofukoval, ale to uz se nedalo a na Olesnou pro me prijel odvoz. Luku moooooc dekuji. Mas to u me. (Vladik byl taky moc ochotny nejak mi pomoct, taky dekuji)
Ale i presto se povedlo zajet 50km (Brusperk - Fryc - Hukvaldy (az s vyjezdem na Hukvaldy k Hradu
) - Kozlovice - Metylovice - Przno (vznikl problem po pitstopu) - Olesna (zde muj konec)
Hlavne pro Lapipka
- neboj nic, prste tam jsi s nama.

Lubosi, Ty toho Smerfika taky pekne tahas...
Ale i presto se povedlo zajet 50km (Brusperk - Fryc - Hukvaldy (az s vyjezdem na Hukvaldy k Hradu
) - Kozlovice - Metylovice - Przno (vznikl problem po pitstopu) - Olesna (zde muj konec)
Hlavne pro Lapipka

Lubosi, Ty toho Smerfika taky pekne tahas...

Vojto jen kapečku, dnes spíš prohnal Smerf mě. Člověk by nevěřil, ale pomalá jízda dá zabrat více než ty kiláky jen tak profrčet
diszo jsme to vzali přes "slezské" Thajsko 

Slezske Thajsko
bomba...
njn na teren nemam kolo, porad premyslim zda vymenit ci ne, kdyz ono to vychazi na stejno ty nase vylety teren/silnice = 50/50. Jen v terenu se trapim ted..

njn na teren nemam kolo, porad premyslim zda vymenit ci ne, kdyz ono to vychazi na stejno ty nase vylety teren/silnice = 50/50. Jen v terenu se trapim ted..
-
- Kontaktovat uživatele:
ty vado Vojto to me mrzi, byl jsem na ceste za tebou jako cyklo-servis..i kdyz jsem mel celkem šusa (dal jsem si po obede 10° a 4x whisky 12ti letou) a na tom slunicku to udelao sve ale nez jsme dosel s Halcou domu, tak mi bylo fajn, obliknul jsem se a ficel si umyt kolo do Basky k nasim a pak pres Palkovice, Olesnou domu, ale dneska jsem si opravdu dal do tela a bral to jako casovku...sice jen 21km ale totalne na max...a ted jsem si dal stridave studenou a horkou vodu na nohy...bylo potreba jim dat trosku sok..aby se uvolnily...
Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno) 
Seat Altea XL 2008 (nyní)

co to je? rybařský chatrče?
jj sokovou vodu taky aplikuju 
Cenim si pomoci Vlado. Byt to nekde dal, tak to budu opravovat urcite, ale ten kusek uz... a nez bych to opravil..
Fakt dik

Cenim si pomoci Vlado. Byt to nekde dal, tak to budu opravovat urcite, ale ten kusek uz... a nez bych to opravil..
Fakt dik
jj Kubo, je to ráj "tichých bláznů" jinak Heřmanické stavy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojto proto u sebe vozim nahradni dusi, vercajk a pumpu...mam na to dobry grip a za par nim by bylo nafoukano...jasne priste si muzes vyzkouset mobilni cyklo-pneu servis..
jinak mmch pokud jste jeli pres Przno, tak jste museli jet i pres Basku ne?? ses mohl stavit na turka za tatikem..ja si tam byl dneska umyt kolo a kupodivu byl doma..

jinak mmch pokud jste jeli pres Przno, tak jste museli jet i pres Basku ne?? ses mohl stavit na turka za tatikem..ja si tam byl dneska umyt kolo a kupodivu byl doma..

koukám že to nějak žerete, asi se budu muset stydět
Vlado aspon ty jezdíš silnicu?

Vlado aspon ty jezdíš silnicu?
-
- Kontaktovat uživatele:
ja jezdim MTB, ale pred 10ti lety jsem jezdil zavodne ceske pohary v kategoriich hlavne MTB, silnicni (i casovky) a taky drahovou cyklistiku, vsechno to byly zavody po CR...ach to byly leta...ted si vozim batuzek vepredu ale nechapu proc...pos*ane Vanoce a cukrovi..

Mno tyyy jo... ze me to nenapadlo v te Basce, to jsem mohl a u nej vyresit kolo 
misto toho jsem jen dofukoval.
ja vul mam lepici sadu a mont paky, ale poridil jsem si tasticku pod sedlo a v zapalu boje, v 11:30 jsem dorazil dom a musel jsem obed, sprchu, montaz tasticky a ve 12:15 vyjet na kole... a tak servisacke naradicko zustalo doma

misto toho jsem jen dofukoval.

ja vul mam lepici sadu a mont paky, ale poridil jsem si tasticku pod sedlo a v zapalu boje, v 11:30 jsem dorazil dom a musel jsem obed, sprchu, montaz tasticky a ve 12:15 vyjet na kole... a tak servisacke naradicko zustalo doma
-
- Kontaktovat uživatele:
pro priste vite vsici ze v Basce 5km za F-M je cyklo depo, púlne vybavene..staci zavolat tatikovi a rad vam to dotuni a udela kafco...

Já se byl taky projet ale autem kunín-ostrava-havířov-horní suchá-stonava-dětmarovice-orlová-ostrava-studenka-kunín a pěkně předpisově ne jako včera jel sem 190 a nikoho sem nemohl dohnat jenom 2auta sem předjel z 10
Hmm, všichni se tu projíždíte, tak já se jdu taky projet. Ve středu čau