tož jsem to musel zapít EXTRA HOŘKÝM RADÍKEM (no u jednoho nezůstalo) a terazky mi je duwenbley
TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
no hockej "no coment" jsem teda naivně věřil, že na tom letišti Vítkovice Třinec přehrají ale opak byl pravdou
tož jsem to musel zapít EXTRA HOŘKÝM RADÍKEM (no u jednoho nezůstalo) a terazky mi je duwenbley
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Taky jsme smutek radne zapili, i ucet o tom vypovidal:D
ale je mi fajn
ale je mi fajn
hih to ja si dal par cajiku (Tatranskeho), na to pivecko a jdu se cvachtat s rodinkou do termalek 
Posilam pozdravy z Luxu
Ac je chladno, tak stridave sviti slunko a sype snih. Opravdove aprilove pocasi.
Posilam pozdravy z Luxu
Ac je chladno, tak stridave sviti slunko a sype snih. Opravdove aprilove pocasi.
Pozdravuj Marku slicnou obsluhu Julku:)
PS: na Lyse by bylo fajn
(az na vitr)
PS: na Lyse by bylo fajn
jj i ode mne pozdrav pre Julku
a vlastně pro celý tamní sqvělý personál 
-
Vlada Altea XL
- Kontaktovat uživatele:
chlapci vsak pockejte az si to tady o Trineckych hokejistech precte Halca...to bude točo

Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno) 
Seat Altea XL 2008 (nyní)
Seat Altea XL 2008 (nyní)
Myslim ze Halci stacil dnesni match, ani to tu nemusi cist
kluci se probrali a ukazali v poslednich triceti vterinach a pak nasledujicim prodlouzeni a nadhernych najezdech vcetne nadherne prace Malka, ze o hokeji uz neco aspon slyseli... snad i dalsi tri matche budou vypadat scorem stejne a hrou o chlup, nejlepe o dva, lepe...nervy mame preci jen jedny 
kamaradova hlaska : "kdyby jim ty najezdy nevysly, nehazejte ty Frisca na mou televizi, prosim..."
kamaradova hlaska : "kdyby jim ty najezdy nevysly, nehazejte ty Frisca na mou televizi, prosim..."
Jinak Markovi jsem předal tu Algidu, měl jí rozteklou protože přijel později
Ano včerejší hokej byl konečně hezký a dalo se na něho koukat
Televize se nakonec nerozbila

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
http://www.novinky.cz/krimi/230313-k-po ... ucina.html je to hnus tem kouř byl vidět sakra daleko já ho viiděl až od olomouce když sem jel v pátek do práglu
Kubo, psal jsem to, az kdyz jsem dosel domu
Tak hlásím návrat.
Krásně strávený víkend - zvládli jsme koupání v termálkách, grilování, karaoke i nedělní procházku.
Počasí bylo myslím vydařené, byť bylo dosti větrno a střídalo se slunko se sněhem.
Pozdravy jsem vyřídil a už se na nás (na club) těší na podzim.
Krásně strávený víkend - zvládli jsme koupání v termálkách, grilování, karaoke i nedělní procházku.
Počasí bylo myslím vydařené, byť bylo dosti větrno a střídalo se slunko se sněhem.
Pozdravy jsem vyřídil a už se na nás (na club) těší na podzim.
tiše závidime
my ted došli z prohlídky bytu, už asi začnu střihat metr, já se tak těšim
my ted došli z prohlídky bytu, už asi začnu střihat metr, já se tak těšim
Pekne jsi se mel Marku
My dnes dali na kole cestu na Stramberk, 70km dalsich do poctu. Ale popravde nevim zda jeste budu chodit a vim jak se citi 4% po noci s pritelem
My dnes dali na kole cestu na Stramberk, 70km dalsich do poctu. Ale popravde nevim zda jeste budu chodit a vim jak se citi 4% po noci s pritelem
Jdu se dospat. Noc byla opět ve znamení nekonečné zábavy.
Nezapomnel, ale prdel se citi, jakoby ano 
http://www.pdoskoda-auto.cz/cs/node/47430
to kdyby otevřely v Seatu tak bych se šel spíše podívat
jj Vojto, začátek sezóny je pokaždé těžký. Ale jen co vypěstuješ prdelní mozol tož tě nějakých 70kiláku v sedle vůbec nerozhodí
Jo a důležité je načem se sedí, měkké sedlo zadek dorasovaný, tvrdé je o hafo lepčí
Jo a důležité je načem se sedí, měkké sedlo zadek dorasovaný, tvrdé je o hafo lepčí
To ano Lubo, ale jsou to pekne zacatky... sice zatim nic moc, ale uz 150km mam 
a sedlo mam asi neco mezi... neni tvrde az tak, ale mekke taky ne, spat bych na nem nechtel
a sedlo mam asi neco mezi... neni tvrde az tak, ale mekke taky ne, spat bych na nem nechtel
no já loni zkoušel gel, ale letos už jsem zpět u prkna
a hlavně už nepolykám kilometry, ale vyplahočím se na nějaký kopec a potom tradááááá doluuuuuuuuuuu takže na horu většinou ze sedla a dolu vlastně také
a hlavně už nepolykám kilometry, ale vyplahočím se na nějaký kopec a potom tradááááá doluuuuuuuuuuu takže na horu většinou ze sedla a dolu vlastně také
ja si hlavne musi poridit nejake gatky spravne 
radeji polykam kilometriky, at si na kolo navyknu zase a pak doufam, ze i nejaky vrcholek zmaknu... zacina me to kolo ale bavit cim dal vice
radeji polykam kilometriky, at si na kolo navyknu zase a pak doufam, ze i nejaky vrcholek zmaknu... zacina me to kolo ale bavit cim dal vice