hydrostely
hydrostely
zdravi chtel bych se zeptat na 1.9 tdi 81kw cvaka mi hydrostel i po vymene oleje neni nejaka prisada do oleje ktera by tomu pomohla diky za odpoved
Re: hydrostely
Nejúčinější je ten hydroštel vyměnit. Občas pomůže hustější olej (místo 5w-40 tak 10w-40) a nebo kvalitnější olej. Ale vše je jen o čase a pak začne cvakat znova - prostě neudrží olej, nezůstane natlačený, vznikne vůle a cvaká
a kolik to tak stoji. kolik si myslite ze tak na to muzu jeste najet kdyz cvaka
Stačí se podívat na e-shopy
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;2 ... ST=0|LNG=0|
Můžeš jezdit jeden, dva, dvacet, sto tisíc - v jakém stupni opotřebení je a jak zrovna působí jeho opotřebování na ostatní díly je dosti individuální. Mě by vydilo už jeho samotné klepání.
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;2 ... ST=0|LNG=0|
Můžeš jezdit jeden, dva, dvacet, sto tisíc - v jakém stupni opotřebení je a jak zrovna působí jeho opotřebování na ostatní díly je dosti individuální. Mě by vydilo už jeho samotné klepání.
no to me prave taky vadi to klepani no v co nejblizsi dobe ho vymenim. a co se stane kdyz s rozsipe doklepe 

[color=#BF0040]SEAT TOLEDO 1 M[/color] [color=#000000]1.6 SR 74 kw[/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]
rozsypat se snad muze si mysli ne
tak hydrostely konecne vymeneny motor slape jak vitr cena s praci 3000
A rozvody a kladky ti asi neměnily jenom informativně se ptám.Taky mi cvakáj zkusím přejít na Motorový olej Mobil 10W-40 Super 2000 X1 Diesel, polosyntetický, s touto normou ACEA A3/B3, API CF, MB-Approval 229.1 , VW 505 a uvidíme když nepomůže tak výměna.miramixin píše:tak hydrostely konecne vymeneny motor slape jak vitr cena s praci 3000
Seat toledo 1.9tdi 66kw rotačka rv.2004 ALH
Rozvody a kladky menim vzdy jak koupim auto
seat leon 1.9 tdi 81 kw ahf Zdravim chlapy asi pred 5000 my menily hydrostely a dnes se my zdalo jakoby tam neco trochu cvakalo auto jsem teda moc nevitacel tak jsem mu dal nevim 15km trochu coud a cvakani prestalo nevite co to muze byt dela to jen na volnobeh nebo jestli to je norm a jen nekdy
http://www.youtube.com/watch?v=eoWbmJ-7Nxw neco jak tohle nebo jestli si to jen myslim ach ten sluch
Tady na tom videu klepou vstřikovače a ne hydroštely
no mam nalitano 180 000 jeste sem dam ve ctvrtek video svoje a co kdz tak s tim vymena kolik to stoji
Cca 7500 za nové trysky s repasí vstřikovačů plus k tomu cena za výměnu a nastavení. Jenže taky záleží kolik ti tlačí naftové čerpadlo a jak máš teď nastavený předvstřik. Kvalita paliva dělá taky své. To není na popisování tady, ale na pořádnou diagnostiku vstřikování. Možná jsi třebas hydroštely měnil zbytečně. Olej máš správný?
no hydra byli v prdeli to klepalo jak svina . Dela to jen nekdy auto nekouri jede pekne tak nevim nemam zkusit nejakou prisadu do nafty na vstriky
jo a olej mobil 1 10w40 motor chodi jak hodinky akorad vcera jsem si vsiml takovy cvrlikani rikam auto jsem celou dobu setril tak ari 15 km jsem vytacek kolem 3000 prijel jsem domu a jak hodinky byl klid
Může a nemusí pomoct. 180tisíc km je udáváno jako správný čas na výměnu tohoto typu trysek a repas vstřikovačů (při ježdění na kvalitní palivo).
Každopádně na naše palivo jezdit bez přidávání VIFu (VIF Super Diesel aditiv, nyní zimní) není zrovná ideální a Vervu diesel (prozatím nejkvalitnější palivo na našem trhu) určitě taky netankuješ.
10w-40 je na TDI a tuto zimu celkem na prd, je oproti 5w-40 hustější a nemaže tak rychle, podmínkou je aby měl normu VW 505.00.
Každopádně na naše palivo jezdit bez přidávání VIFu (VIF Super Diesel aditiv, nyní zimní) není zrovná ideální a Vervu diesel (prozatím nejkvalitnější palivo na našem trhu) určitě taky netankuješ.
10w-40 je na TDI a tuto zimu celkem na prd, je oproti 5w-40 hustější a nemaže tak rychle, podmínkou je aby měl normu VW 505.00.
vif používám už tak rok akorád nafta asi nic moc no zkusím nějaký ten přípravek nevíš od který znač je nejlepsi a myslíš ze bych měl nalít 5w40
Však píšeš, že tam VIF už leješ, tak jaký bys tam chtěl ještě lít přípravek?
Přechod z 10w-40 na 5w-40 se nedoporučuje - většinou se začne pak tratit olej, nebo se ucpe sací koš olejového čerpadla po tom, co přísady v oleji uvolní nánosy na stěnách olejového systému.
Přechod z 10w-40 na 5w-40 se nedoporučuje - většinou se začne pak tratit olej, nebo se ucpe sací koš olejového čerpadla po tom, co přísady v oleji uvolní nánosy na stěnách olejového systému.