¨Paní profesorka mi dokonce přidala 2 body k dobru, protože ani ona sama nebyla schopná najít jeden příkaz + že používám Anglický Autocad v práci a na český nejsem zvyklý
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
rovněž gratulace P.S. Jen snad těch JEDNIČEK nebudeš v budoucnu litovat tak jako já páč někdy si říkám, že jsem měl lepčí kreslit KOSOČTVERCE po lavici a diszo bych měl klid
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Lubo jelikož to byla asi jediná jednička, kterou jsem schopný uhrát tak mě to těší a byla to povinost.
Jak by to vypadalo, kdyby člověk, který se Autocadem živí neměl 1 ze zkoušky z Autocadu
To je jak být řidič z povolání a neumět řídit
Tak mám zábavu pro vás nudící.
Právě jsem se stal svědkem nelogického myšlení žen.
Paní šla vynést odpadky a vysypala se jí taška kde měla větší počet sklenic na zavařování.
Přitom se jí 4 rozbily a pokropily jedinou příjezdovou cestu k baráku krásnými střepy. Takže si dám asi tu práci a půjdu si to odklidit ať neprorazím komplet všechny pneu.
Hele,já jsem kámoš,já se rád podělím,zvedni zadek od compu,hoď na sebe montérky a jedem !
Vždycky je nejhorší se k tomu dokopat,potom už to jde samo,tak vztyk a jdeme ! Tebe doma neučili,že máš poslouchat staršího !!
[color=#BF0040]SEAT TOLEDO 1 M[/color] [color=#000000]1.6 SR 74 kw[/color]
[color=#408000]na penězích mi nezáleží,hlavně když se nadřu ![/color]