Veverka:)
Re: Veverka:)
jezdíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí a jak...
ale napred celý story:
v pátek jsem to samo nevydžel a v práci zavřel dřív, pošefil povinnosti a jel pro mistra(cestou tam jsem si řádně vychutnal TDI power) pak do pul 8 probíhalo trápení a ladění Motoru
mno na vině byl bordel v karbecu-takže čistkaaaaa
sobota začla už v 6 laděním eletriky prostě mi blikali místo blinkru obě zpátečky, zkusil jsem všechny možné kombinace zapojení a furt, po dotazech na TW byla diagnostikování nedostatečná kostra na zadním čelu(natíral jsem mooooooc poctivě) mno barvu se mi drbat nechtělo, takže jsem udělal další kostřicí kabel čelo/blatník a bylo vyřešeno ale i pul 3 odpoledne
takže do večera jen pokus o opětovné odladění volnoběhu za tepla bohužel neúspěšně
no dneska jsem se na to vysral volnoběh nevolnoběh a jel se projet-ano prop většinu z vás je to hrůza, ale chodí moc pěkně na to, že je syrovej a netočím přes 3tis chodí jak panenka s 40km na tachometru se výrazně zkrátili prodlevy a motor už jde líp za plynem
takže za 14 dní snad pořeším volnoběh a pak pokud počasí dovolí začnou prezentační návštevy
ale napred celý story:
v pátek jsem to samo nevydžel a v práci zavřel dřív, pošefil povinnosti a jel pro mistra(cestou tam jsem si řádně vychutnal TDI power) pak do pul 8 probíhalo trápení a ladění Motoru
mno na vině byl bordel v karbecu-takže čistkaaaaa
sobota začla už v 6 laděním eletriky prostě mi blikali místo blinkru obě zpátečky, zkusil jsem všechny možné kombinace zapojení a furt, po dotazech na TW byla diagnostikování nedostatečná kostra na zadním čelu(natíral jsem mooooooc poctivě) mno barvu se mi drbat nechtělo, takže jsem udělal další kostřicí kabel čelo/blatník a bylo vyřešeno ale i pul 3 odpoledne

takže do večera jen pokus o opětovné odladění volnoběhu za tepla bohužel neúspěšně
no dneska jsem se na to vysral volnoběh nevolnoběh a jel se projet-ano prop většinu z vás je to hrůza, ale chodí moc pěkně na to, že je syrovej a netočím přes 3tis chodí jak panenka s 40km na tachometru se výrazně zkrátili prodlevy a motor už jde líp za plynem
takže za 14 dní snad pořeším volnoběh a pak pokud počasí dovolí začnou prezentační návštevy

Doporucuji pridat maly papirovy filtrik do hadicky od pumpy ke karburatoru...

Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena 

Tak to je dobra zprava
DOufam ze prezentacni navsteva pak dorazi i do slezka 

Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
tak na pul cesty, kdo by v pripade pruseru táhl z ovysterbitch píše:Tak to je dobra zpravaDOufam ze prezentacni navsteva pak dorazi i do slezka

jj to mi rikal taky ale až v nedeluHydrant píše:Doporucuji pridat maly papirovy filtrik do hadicky od pumpy ke karburatoru...

tak po sobotní počasí-katastrofa se dnešek vydařil ráno v 7 nábeh na veterinu pokus o lepší krytí krytého stání-tzn plachta na vjezd-mnop fotil jsem to 30 min z5 mobilem

pak doma přidám mezi-filtr mezi AC pumpu a karbec, regulátor jsem nevyměnil ten novej mel o zástrčku víc což byla zrada
(btw nedoporučite mi nějakou knižku pro začinajici autoeletrikaře)
pak výlet do Přerova na výměnu dilů-PoMa už mám anténu
a pak motal km , odpoledne jsem měl scuka s věrným druhem ve zbrani-Václavem načež jsme skončili v ptení na pivko(já kofolu) a ted v dešti a tmě jsem dorazil z5 s 100 novými km

pak doma přidám mezi-filtr mezi AC pumpu a karbec, regulátor jsem nevyměnil ten novej mel o zástrčku víc což byla zrada

pak výlet do Přerova na výměnu dilů-PoMa už mám anténu

No vidíš jak to pěkně jde. I anténa se sehnala. A ještě letos 2x do Přerova a máš splněný limit 

tak tady se moc neděje, letošek vypadá spíš hůř než dobře asi bude potřbovat skupování dílů dokud jsou sehnatelné, protže práci asi seženu vždy
takže stále platí koupím ledacos, rozhoďte pls sítě
takže stále platí koupím ledacos, rozhoďte pls sítě
tak se zase trochu věcí hýbou že čufe? 

informuj i nás 

to by musel čuf
ale zadní ramen už se připravujou
ale zadní ramen už se připravujou
tak možná provedu výměnu kol, tyhle koupím a svoje prodám
http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneuma ... -vysocina/
doufám že mi je pán do uterka podrží
http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneuma ... -vysocina/
doufám že mi je pán do uterka podrží
Vypadaji dobre...to jsou ty vyvozni kola vid?
Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena 

Vývozní ani ne, ty se montovaly až v anglii po tom, co tam dorazila šáde na plecháčích.
U nás bych ale dal na každý šroub jinou bezpečnostní matku, bo se najdou nenechavci, co je budou chtít na svoje
U nás bych ale dal na každý šroub jinou bezpečnostní matku, bo se najdou nenechavci, co je budou chtít na svoje

já už je jednou mám, ale někdo je inteligentně přestříkal stříbrnou, takže puvodní za skoro stejnou cenu proč ne...
PoMo myslím že security řešit nemusím, bud bude na P nebo blízko mně
PoMo myslím že security řešit nemusím, bud bude na P nebo blízko mně
tak nakonec vše ináč(u mě jak jinak
) pro kola se stavuju dnes večer cestou z HK

Jime z toho si nic nedělej, já HO taky pořád nosím u sebe a taky HO nikde neukazuji
(kromě manželky
)
Ale budou veverce slušet

Ale budou veverce slušet

Přesunuto do sekce naše auta
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
vzhledem k přiznivím teplotám jsem dnes provedl motorovou zkoušku, na po 3 se chytla nechal jsem brumlat asi 10 min na at se vše promaže a protočí
no ale bohužel musíme vypadnout ze stání, tak mám do listopadu čas řešit kam s ní na další zimu
no ale bohužel musíme vypadnout ze stání, tak mám do listopadu čas řešit kam s ní na další zimu