TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
Co slavím? Že budu mít 4dny volna v kuse
To se u mě běžně nestává.
Jinak trénuju na oslavu 60/60/50/35 let v jednom dni

To se u mě běžně nestává.
Jinak trénuju na oslavu 60/60/50/35 let v jednom dni

tož zdravím.. tady to teda valí 

odkdy tyhle stránky fungujou? od velkýho třesku na pražským foru?
ee mnohem dýl ale bylo tady mrtvo
btw proč je u tlachárny VW logo?
btw proč je u tlachárny VW logo?
logo VW: protože je to pozůstatek od sesterského vw-clubu a lapip jej ještě nezměnil
Já zase postrádám sadu výstižných smajlíků, ale nechme to na lapipovi, až bude mít čas to tady dát trochu více dokupy.

Já zase postrádám sadu výstižných smajlíků, ale nechme to na lapipovi, až bude mít čas to tady dát trochu více dokupy.
co vymýšlíš s brzdama taky me to čeká...
takže zimmerman+?
a cenovka?
ty v elitu nemaj 
a cenovka?

co toe za značku???
já mám póze vrtaný a ty jsou suprový, ale tohle je fakt pecka!!!!

To nejsou zimerrmanny, mám je na otestování. Až si budu jistý, tak dám bližší info. Jen napovím - výrobce je dodavatelem disků pro Brembo. Každopádně kdo je má, tak si je velmi vynachvauje, jelikož nemá nemoci zimerrmannů a stojí zlomkovou cenu.
Ještě nejsou zajeté a už jsou ostřejší od série.
Desky jsou použity Bosch Premium.
Desky jsou použity Bosch Premium.
nejsou to ty polský??? TRW, nebo jak se jmenujou???
TRW jsou LUCAS a rozhodně to polská firma není.
A ty co vidíš jsou ATM MIKODA = PL. Hodně lidí si je chválí, ale moje reference budou, až po ujetí odpovídající vzdálenosti a zkoušce v různých jízdních režimech (náběh, záběr, vadnutí, vibrace, hlučnost, špinění, výdrž)
A ty co vidíš jsou ATM MIKODA = PL. Hodně lidí si je chválí, ale moje reference budou, až po ujetí odpovídající vzdálenosti a zkoušce v různých jízdních režimech (náběh, záběr, vadnutí, vibrace, hlučnost, špinění, výdrž)

Jime koupit Ti je můžu, ale opravdu raději počkej až je testnu v plném provozu.

ale jinak jsem to tipnul dobře.. taky jsem na ně četl docela chválu... jsem zvědavej na tvoje reference