Jak Vojta nakousl, za měsíc jsou tu Vánoce a tak mě napadá otázka:
Jaký preferujete vánoční stromek a proč?
My letos prozatím umělý, a to proto, že je už doma, nedělá bordel a Kubíkovi se líbí (dobrý argument )
Ale na druhou stranu mi chybí to provonění pokoje smrkovým jehličím.
Umely jako vzdy, neni treba zive, aspon z teho neni bordel a dele to vydrzi, kdyz se to nikomu nechce schovavat. Pamatuju jak jsme ho kdysi meli az do velikonoc , ale to uz je doba, to jsme jeste byli ve skolce
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
Uměly není z toho bordel a vytáhnu ho už nazdobeny protože mě to fakt už nebaví zdobit Stejně nebudu doma přijdu na večeři rozbalíme dárky a pak jdu popít ven
My mněli 7 let živej Jedle.Borovice atd ,nebrat smrčky je z toho binec a celej rok jehličí v koberci.., loni jsmě chtěli udělat změnu takže---polsko a docela šikovnej umělej.Má tak 2metry.nějakou chvíli vydrží a když budem chtít tak zase živej.
hezké vánoce všem Sid
Hmm, v diskuzi převažuje umělý stromek, ale v hlasování je to celkem vyrovnané.
Tak uvidíme jak to nakonec dopadne.
A jak stromek zdobíte? (barvy, výzdoba, světýlka) Zdobíte každý rok stejně, nebo obměňujete dle aktuální módy?
U nás se pár let drží jednotná modrostříbrná výzdoba s modrými žárovkovými světýlky.
Nejslavnější český stromeček, jenž se každoročně objevuje v různé vánoční tématice je asi tento "řízkovník"
Ten druhej je lepší.... Horší s jeho úklidem, umělej stromek hodíš do krabice a jebneš někam na půdu... Ale tohle než se vypije tak to bude tak do velikonoc trvat
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]