Takže, konečně jsem se dostal k tomu, abych sem hodil nějaký foto rozborky interieru toleda přítelkyně. Rozebíral jsem to kvůli zatékání do auta. Závada byla na plechách stahovačky, na obou předních dveří, dole pod reprákem bylo těsnění tvrdý a popraskaný. Rozdělal jsem plech, očistil staré těsnění a místo něj, NEUTRÁLNÍ silikon... Pak přišlo vysušení interieru. Jelikož topení a větráky naplno na podlahu nestačili, rozhodl jsme se rozebrat tapec, nadzvednout a nechat vyschnout, jenže jsem zjistil, že pod ním je ještě izolace, která má z vrchu gumu, takže musela ven a protože jsem nenašel kde končí, tak těsně pod plastama středového tunelu jsem ji uřízl, takhle jsem udělal obě poloviny auta. Když izolace uschla, přišlo skládání interieru do původního stavu, izolaci jsem slepil koženou páskou, aby nedocházelo k jejímu posouvání. Trochu jsem zápasil s plasty kolem prahů a středových sloupků, ale vše se povedlo. Po všeho zadělání přišla intenzivní zkouška, proudem vody, jsem cca hodinu oplachoval celý auto, nejvíc jsem to směroval na okna předních dveří. Když už jsem takhle cákal, umyl jsem hned auto. Pak jsem vlezl do vnitř a nikde ani kapka, dva dny jsem to chodil kontrolovat a vše je oká. Konečně...
Takový pozdější začátek:
Uploaded with
ImageShack.us
Podlaha bez izolace:
Uploaded with
ImageShack.us
izolace, která vede přes středový tunel, od které jsem kus odřízl:
Uploaded with
ImageShack.us
Pokračování montáže izolace se speciálnámi podpěrami koberce

:
Uploaded with
ImageShack.us
Detail izolace:
Uploaded with
ImageShack.us Možná to někomu pomůže....

2x Toledo II, [color=#4040BF]1,6 Sr - 74kW[/color] a [color=#BF0000]1,9 Tdi - 121kW[/color]