SEAT Leon Cupra R pár problémů

r.v. 1999-2005
Odpovědět
Isachs

SEAT Leon Cupra R pár problémů

Příspěvek od Isachs »

Ahoj,
jsem tu nově a nově také vlastním Seat Leon Cupra R 1.8T (nově cca 3 měsíce). Dovoz ze Švýcarska v perfektním stavu... nicméně.....
Nicméně mě zlobí, tak říkajíc vytáčí jedna věc, na kterou nejsem schopen přijít.
Po otevření předních dveří se auto chová jako by je nikdo neotevřel. Auto se po chvíli zamkne, jako by se nechumelilo, nerozsvítí se vnitřní osvětlení ani světlo ve dveřích. Zadní dveře fungují normálně, stejně tak kufr.
Zámky signál dávají.
Kontrola stavu 1. Špatná kabeláž okousaná od kun vyměněn celý svazek.
Kontrola stavu 2. Asi špatná komfortní jednotka, nelze se s ní spojit přes VAG, dána jiná z Audi v plné výbavě se 4mi dveřmi.
Výsledek stejný.
VAG bez chyb.
A mě už nic nenapadá. Nemá s tím někdo zkušenosti? Neuměl by někdo poradit?

Dále jak se mění pletenec výfuku, místa tam je tak max pro jeden prst... Vyvěsit celý motor? To by mě asi trefilo.

Nakonec externí imobilizace, pokud je cokoliv přidáno do systému zapalování (imobilizér pro relé čerpadla, skrytý vypínač) auto přestane startovat, případně se chová, jako by byl imobilizér neustále v chodu.
Nemá s tím někdo zkušenosti?

Díky moc :D

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: SEAT Leon Cupra R pár problémů

Příspěvek od Matt_CZE »

S těmi dveřmi to má kamarad naprosto stejné na Octavii. nebylo to špatným zámkem, ale pouze špatným spínačem ve dveřích. Vyměnil a byl pokoj. Je však také možné, že si jen pletu pojmy :mrgreen:
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

luk

Re: SEAT Leon Cupra R pár problémů

Příspěvek od luk »

S těma dveřma nevím, ale měnil jsem vlnovec. Musí se povolit nápravnice a pak být hodně šikovný, ale jde to.
Ve zdraví se dožít smrti

Odpovědět