Moje 1,4ka M1 a problém s EPC
Moje 1,4ka M1 a problém s EPC
Začla se mi rozsvěcet EPC kontrolka. Po chvíli třeba zhasla, nebo nezhasla už po nastartování, nebo se v průběhu cesty rozsvítila a nezhasla až do vypnutí motoru a svítila i po opětovném nastartování. Příručka říká: navštivte odborný servis. Fajn, ale na to nemám čas a momentálně ani kačky. Tak co teď. Poraďte prosím. Můžu s tím jezdit? Plyn reaguje pořád stejně.
Re: Moje 1,4ka M1 a problém s EPC
Nejprv napichnout na VAG, pak se da radit
nejčastější důvod rozsvícení EPC jak jsem tak vypozoroval (z diskuzí a i z vlastní zkušenosti) je vadný "brzdový spínač" někdy stačí jen očistit.
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Ano, brzdový spínač to být může, ale i nemusí a i tak bude potřebovat smáznout závadu, byť jen sporadickou, takže nejdříve diagnostika, kterou už pomalu vlastní každý pátý majitel koncernového vozu, tedy za zdiagnostikování nezaplatí nic, nebo jen symbolickou sumičku za ochotu.
Pokud by to byl brzdový spínač, je třeba si zkontrolovat, jestli se rozsvěcejí brzdová světla jak mají, jinak se může stát, že oprava zadní části vozu převýší náklady výměny spínače za 250Kč
Pokud by to byl brzdový spínač, je třeba si zkontrolovat, jestli se rozsvěcejí brzdová světla jak mají, jinak se může stát, že oprava zadní části vozu převýší náklady výměny spínače za 250Kč
Takže musím zkontrolovat ten brzdový spínač. Bude asi někde u pedálu, že? A zkontrolovat zda se rozvěcejí brzdová světla tak jak mají. Je tady někdo z okolí Karviné na to smáznutí???
Ostrava ja 

Info máš v SZ
Pardon, co je o to SZ? )))
Vojtishku, můžem se nějak domluvit. Zatím předběžně? můj mail: pettcd@centrum.cz?
Vojtishku, můžem se nějak domluvit. Zatím předběžně? můj mail: pettcd@centrum.cz?
V pravo nahore mas XXnovych zprav. Tam Ti PoMa napsal nejake podrobnosti, kde ti v Karvine muze pomoci, jestli je Ti ale Ostrava milejsi nebo ji mas dostupnejsi, tak nekdy pristi tyden muzu kdykoliv
jj, v nových soukromých zprávách máš info ode mne. Jsem přímo z Karviné
- Přílohy
-
- Bez názvu.PNG (31.74 KiB) Zobrazeno 6400 x
Jsem ale ...
Aha, tak ten červený Leon znám. Díky, moc. Zrovna teď nestíhám, ale budu rád. Můžeš mi když tak napsat mobil. icq neužívám.
Máš to tam
jojo, svět je malý
Zítra bych měl být doma celý den, o víkendu jen dopoledne.

jojo, svět je malý

Zítra bych měl být doma celý den, o víkendu jen dopoledne.