Kolísání otáček motoru a pozdní záběr turba

r.v. 1999-2005
Odpovědět
radbuz

Kolísání otáček motoru a pozdní záběr turba

Příspěvek od radbuz »

Ahoj všem,

chci se zeptat na problemy viz predmet, uz jsme vyzkouseli vse od vycisteni az po novou kabelaz. jde o to ze mam fabii a v ni motor z leonu 1.9 tdi 110kw s upravou a chipem. Turbo je hybridni postavene z audiny.

Diky vsem za info. ;)

jinak to kolisani tech otacek je jen za studena a turbo po vycisteni zabira kolem 2500 otacek

PoMa
Administrátor

Re: Kolísání otáček motoru a pozdní záběr turba

Příspěvek od PoMa »

No na upraveném motoru se těžko specifikuje závada. Co diagnostika? logy? Houpe se to i na původním softu? Jaké jsou vstřikované dávky za studena?
Ač nerad, spíše bych tě odkázal na nějaké místo, kde motory ladí.

radbuz

Příspěvek od radbuz »

to uz mi bylo taky receno ze to muze byt tim ladenim, ale mel jsem ji u kluku co ji staveli a na vagu nic neni, pak uz ne to nemeli tolik cas. ono je mozne ze to uz je na ten motor moc a hold to bude mit takove prkotiny.. jestli to delalo pred upravou nevim, ja vlastne koupil uplne novy motor ze seatu a rovou se upravoval a ladil na brzde a ty hodnoty se zkusim podivat...

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

On někdo ladil výkon na brzdě u motoru, který není ani stabilní na volnoběhu?
Prozradíš tu ladičskou firmu?

radbuz

Příspěvek od radbuz »

:D to predtim nedelalo, vse bylo ok az to minuleho tydne a prave ze ty kluci nemaji na to cas, tak se to snazim vyresit sam.. jinak to ladili z dieselpoweru

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

to se mi nezdá, že by z dieselpoweru dali ruce od toho pryč, že nemají čas. Takto by si určitě jméno nepošpinili. Jsou u nás mezi špičkou v oboru. Takže nazpět k nim. Určo, pokud předtím problém nebyl, tak to dotáhnou do konce.

radbuz

Příspěvek od radbuz »

tak to urco ne, kluci jsou super, janze budou mit cas az pristi mesic a ja jsem jen netrpelivy tak jsem chtel vedet zda nekdo nema s timhle zkusenosti. ale mas pravdu, je lepsi to hodit k nim..

Odpovědět