3. brzdové světlo nefunguje

r.v. 1999-2005
Odpovědět
tomas7

3. brzdové světlo nefunguje

Příspěvek od tomas7 »

Mam leona rok vyroby 2000 a nefunguje me u nej 3 zadni brzdove svetlo nevite nekdo kde se da sehnat aby tam posovalo, popripadne jestli nema nekdo z vas naprodej. Dekuji za opovedi

Hanny
Globální moderátor

Re: Brzdové světlo

Příspěvek od Hanny »

Ahoj. Jsi si jistý že to bude světlem? Zkoušel jsi místo něj připojit nějakou jinou žárovku třeba? Aby náhodou světlo nebylo dobré a ty zbytečně koupil nové :-)
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

tomas7

Příspěvek od tomas7 »

Ahoj no samotný světlo jsem zkousel pripojit na baterku a vubec se nerosvitilo a jnak me to elektrikar promeroval takze to svetlo je spatny. A kdyz jsem to ted rozdelal tak bylo zoxidovaný a byly tam prepaleny nejaky dratky :) takze si myslim ze doslouzilo:)

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

OK, ale zkus ještě napojit do konektoru nějaké jiné světlo. Třeba i obyč žárovku. Ať víš zda-li to není třeba někde i přepáleným drátkem či to třeba nezkratuje někde :-) Jen aby jsi neodpálil další světlo zbytečně :-)
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matt_CZE »

přesně, jak říká Hanny. Pokud máš možnost se ke světlu dostat, tak si ověř, zda jde do konektoru odpovídající napětí. (y)
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

tomas7

Příspěvek od tomas7 »

Tak problém mam vyřešenej jeden elektrikar me zpravil svetlo to jsem pak znova zalepil a pridělal na křídlo a svítí mě to sice se muselo odělat pár diod ale neco tam svití ale jinak děkuji za rady :)

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

(y) (y) (y)

Odpovědět