Radio - kód

r.v. 1993-1999 + facelift 1999-2002
Odpovědět
trikolka

Radio - kód

Příspěvek od trikolka »

Ahoj, potřebuju vyměnit baterii u Seat cordoby, když pak budu chtít zapnout rádio, bude pravděpodobně chtít zadat kód. Mám k návodům takovoou klíčenku s kódy, ale nevím který z nich by to mohl být... nevíte někdo? sázím na ten 4místný PIN, ale opravdu netuším, všechny návody jsou v němčině :help:

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Radio - kód

Příspěvek od Matt_CZE »

Ahoj,
PIN na rádio je opravdu 4 místný, řešilo se to i zde:
http://www.seat-club.cz/viewtopic.php?f ... hilit=safe
Tento PIN bys měl najít nalepený v manuálu od rádia (y) a s překladem z NJ do ČJ by Ti teoreticky mohl pomoc například překladač google:
www.translate.google.com :) (y)
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

trikolka

Příspěvek od trikolka »

v manuálu od radia sice není nalepené nic, ale ten štítek to jistí. Btw to i já mám lepší němčinu než google překladač:)
Dík za radu :beer:

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matt_CZE »

Každý je na tom s NJ jinak, já bych byl ztracen a google překladač by mi rozhodně zachránil zadek :mrgreen:

Hodně štěstí s rádiem :)
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Při výměně doporučuji použití záložní baterky, pak nemusíš řešit nějaké kódy, reset řídící jednotky, dálkové ovládání, nastavení jiné elektroniky (okna, apod. - ale to zde není).
Na dobu výměny postačí i nabitá AKU baterka (12V - 14,4V) z ručního nářadí (nebo jakákoliv jiná AKU, třebas z UPS, dětského autíčka) a dva kusy káblíků (napíchnout na kostru auta a kdekoliv na plus), ti vymakanější si vemou zástrčku do autozapalovače a napojí touto metodou - pak nehrozí uvolnění drátů při manipulaci se svorkama na demontované/montované AKU baterii.
Před odpojením staré baterky ale pamatujte na eliminaci většího odběru (vytažené klíčky ze zapalování, zhaslé vnitřní osvětlení), pak máte čas na výměnu i pár hodin.
Po napojení nové baterky co nejdříve odpojit záložní (neúměrně by se dobíjela z palubní sítě).

Odpovědět