Veverka:)
Re: Veverka:)
JIME TO JE BOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII luxus nejvetsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz  veskere info přes PM/telefon/osobně
U rapida je spojler už vylisovaný v kapotě motoru a je origo v laku. U sedanů je přišroubovaný plastový vazmek a je origo v černé. Nemá za účel tvořit přítlak, ale difůzně odvádět teplo z motorového prostorulazi píše:Ten zadní spojler na motoru (jak je na něm 130 rapid) je takhle v barvě už v originále nebo je stříkaný? Já jen, že černej by tam seděl víc
juuuuuuuuu vojti děkuju, jinak tacho 140 a pak nic  ale máme 1100km najeto to se poddá
  ale máme 1100km najeto to se poddá  

ano teplo ven, nejaký vzduch a hlavně hoooooooooooodně bordelu dovnitř
 dovnitř

ano teplo ven, nejaký vzduch a hlavně hoooooooooooodně bordelu
 dovnitř
 dovnitřRe: Veverka:)
Je to vymazlený     .
  .

.
  .Re: Veverka:)
Hezky, 350  Tu má táta (akorát trochu upravenou)
 Tu má táta (akorát trochu upravenou)  Ještě se budeme chystat na rekonstrukci a úpravu Jawy 250 (panelky)
 Ještě se budeme chystat na rekonstrukci a úpravu Jawy 250 (panelky)  Ale jinak škodovka je krasavice
 Ale jinak škodovka je krasavice 

Tu má táta (akorát trochu upravenou)
 Tu má táta (akorát trochu upravenou)  Ještě se budeme chystat na rekonstrukci a úpravu Jawy 250 (panelky)
 Ještě se budeme chystat na rekonstrukci a úpravu Jawy 250 (panelky)  Ale jinak škodovka je krasavice
 Ale jinak škodovka je krasavice 
První fotka na 2 řádku ,jak z dobovýho žurnálu  

kucí děkuju  

ještě že to nevidíte z blízka

ještě že to nevidíte z blízka

já to dělat nebudůůůůůůůůůůůů
ten debil který vymyslel uchycení zadních opěrek by zasloužil přes koule fakt
poloha jak poď na mě z boky-tzn zadní sedačky sklopeny, já nasoukanej hlavou v úložném prostoru za sedačkama. nohy zapřeny o strop a snažím se dostat skrz platy šrub který se chytá na jeden zavit fakt užasné
ale pak jsme konečně zvládl sám první eletrickou operaci a to zapojení podsvitu hodin jen při světlech
  jen při světlech
a na 3 jedem k renemu aby udělal v týdnu STK a k 1.11 asi depozit:(

ten debil který vymyslel uchycení zadních opěrek by zasloužil přes koule fakt
poloha jak poď na mě z boky-tzn zadní sedačky sklopeny, já nasoukanej hlavou v úložném prostoru za sedačkama. nohy zapřeny o strop a snažím se dostat skrz platy šrub který se chytá na jeden zavit fakt užasné
ale pak jsme konečně zvládl sám první eletrickou operaci a to zapojení podsvitu hodin
 jen při světlech
  jen při světlecha na 3 jedem k renemu aby udělal v týdnu STK a k 1.11 asi depozit:(
tak rapid neprošel technickou 

copak Veverce chybělo, nebo nadbývalo 

MEN car:  Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
						WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
No obojí je přeci řešitelné. Co takhle dát značky do depozita už teď a technickou udělat až po zimě? Budeš mít na to víc času, víc financí (tajně odložených   ) a pak i o tu dobu déle platnou technickou. Pokud nechceš narychlo využít opakovačku za stovku (do měsíce). Já bych šel do varianty uložení k spánku a 100% příprava na příští sezónu.
  ) a pak i o tu dobu déle platnou technickou. Pokud nechceš narychlo využít opakovačku za stovku (do měsíce). Já bych šel do varianty uložení k spánku a 100% příprava na příští sezónu.

) a pak i o tu dobu déle platnou technickou. Pokud nechceš narychlo využít opakovačku za stovku (do měsíce). Já bych šel do varianty uložení k spánku a 100% příprava na příští sezónu.
  ) a pak i o tu dobu déle platnou technickou. Pokud nechceš narychlo využít opakovačku za stovku (do měsíce). Já bych šel do varianty uložení k spánku a 100% příprava na příští sezónu.Re: Veverka:)
mno veverka prošla ještě ten den na 2 roky  

svisláky vyměněny, na ručce bylo cosi vymačkané a ted to vypadá na depozit od 15.10-je to sice brzo, ale už nemám co bych udělal, ted se ještě povozím o víkendu a pak až na jaře(pokud to fim dovolí že..., ale zas tak zle by být nemělo)

svisláky vyměněny, na ručce bylo cosi vymačkané a ted to vypadá na depozit od 15.10-je to sice brzo, ale už nemám co bych udělal, ted se ještě povozím o víkendu a pak až na jaře(pokud to fim dovolí že..., ale zas tak zle by být nemělo)
ráno jsem vysál expanzku, nalil nemrzku at je tam více než -18, když hlásí takou zimu a byl se naposled projet, 50 km pěkne na vrchovinu, motor jsem párkrát potrápil do 5 tis  , už máme 1320km najeto a po 6 mě tatka udělá pickup z veteriny kam ji uložím na zimní spánek
 , už máme 1320km najeto a po 6 mě tatka udělá pickup z veteriny kam ji uložím na zimní spánek  

a všechny na:
http://s702.photobucket.com/albums/ww27 ... m/Veverka/

, už máme 1320km najeto a po 6 mě tatka udělá pickup z veteriny kam ji uložím na zimní spánek

a všechny na:
http://s702.photobucket.com/albums/ww27 ... m/Veverka/
Paradni fotecky, jako do doboveho prospektu.  

A do pristi sezony vymenit ramecek SPZ, ten napis BLAUPUNKT tam nesedi

A do pristi sezony vymenit ramecek SPZ, ten napis BLAUPUNKT tam nesedi

na to už mám ideu, ted jsem se vrátil z veteriny, stojí tam bez spz, bez baterky, asi je jí smutno a mě taky 

Chudatko veverci, a tys ji nechal zime napospas... ty jsi ale...