Takže já se dostavím na 100% . (mám to v podstatě za barákem ) . Jinač poprvé musím opravit Marka Pomu ...Příjezd od orlove je stále průjezdný Je udělána alternativní cesta kolem Bochemie . Pro řidiče se sníženým podvozkem naprosto nedoporučuji ....ale pro normální je to v klidečku a dá se to relativně pohodlně najít . Objížďku poznáte tak, že uvidíte semafory v klecích ( už jim tam 2 šlohli )
Ps: Obuv nemám , nestačí když nebudu koulet ale jen chlastat ?
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
není - já nedorazím, nemám klona co by mě zastoupil. Neurvu se z rachoty. Zuzka taky nedorazí, jelikož nemá PoMaTaxi ani KubaChůvu. Takže i když mám správnou sálovou obuv, jsou mi prd platný
Doufám, že se ale akcička vydaří Vám samotným a že nezapomenete dohodnout detaily na Jadernou
Ale jo, dalo se to, ale neni to to spravne, priste bowling, hlavne i ta atmosfera nebylo ono. Jak Ti za zadkem stoji stary sokolnik, tak proste cloveku chybi takove to restauracni prostredi. Foto prilozim nejake za chvili.
Jinak by me spise zajimalo, jak dopadli Lapip, Honza a Elpe Ti totiz v Bohumine zustali a ze chlastaji dale. To jsem odjizdel po 22hod.
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
No elpe sedne na taxána a je za 5minut doma, ale lapip? Že by vlak?
Já Vám hoši říkal, že koule není to pravé ořechové, ale není nad to si to vyzkoušet na vlastní kůži Aspoň se můžeme vrátit k oblíbenému Bowlingu a zůstat poraženi při přítomnosti Halči
Hej tak kuželky bomba ( bo jsem byl jeden z těch lepších )
Je fakt, že atmoška na hovno, ale tak což no je to dobový sport tak i dobové věci
No jinak jako ta hospudka kde nás vzal Luboš byla parádní, ale jelikož Jeník ta hlava holohlavá měl dost tak jsme jeli domů
Nechali jsme se odvézt dobově a to komfort taxi pěkně toledem 5P
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
kurňa sYnci pařba parádní, kuželky dobré až jak říka Vojta na "sokolníka" no a potom můj tradiční Belfast. Jsem dorazil dom hezky nad ránem, čas nevím páč jsem jaksi špatně viděl na hodinky
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
jj 4růže byly až do rána (jen ty pivča nebyly jako základ moc dobrý ), po půlnoci to více ožilo jsem se potom nenápadně musel vytratit páč bych byl dopadl hafo špatně
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM