Ahoj všem. Mám Seat Inca r.v.1996, 1.9 D a potřebovala bych poradit. Poslední dobou citím po nastartování motoru zápach z topení - mám pocit spálený gumy. Z počátku to bylo cítit jen po nastartování a po opakovaném vypnutí a zapnutí topení to přestalo.Ale poslední dva dny je zápach intenzivnější a po celou dobu jízdy. Nebyl by někdo tak hodný a nenapsal mi jestli s tím má zkušenosti? Nevím jestli to s tím má nějakou souvislost,ale zrhuba ve stejný okamžik se mi začalo vypínat a zapínat rádio a teď už nejde vůbec. mockrát děkuji za všechny rady. Nisy
A je to zápach spálené gumy, nebo spíš jakoby bakelitu?
Může něco odejít na elektroinstalaci a škvařící se drát nadělá pěkný smrad.
Smrad vychází z palubovky, nebo přímo z ventilace?
Jde to cítit i při vyplém ventilátoru topení/větrání a při stáhlém topení na minimum?
Je tam i klima?
jde to cítit z ventilace a jestli jde o bakelit nebo o gumu si nejsem uplně jistá. A pokud stáhnu topení na minimum,tak to je cítit taky. Samoržejmě po zapnutí topení na max.je to horší. A klima bohužel nemám.
A byl už někdy měněný pylový filtr?
Jestli je nový, tak v tom případě jediné, co může takto smrdět je buď přímo motorek ventilátoru, předřadník na ventilátoru (ten má na starost rychlostní stupně u ventilátoru) a nebo, že nasává něco z motorového prostoru. Je ten smrad cítit i když otevřeš kapotu a na pravé straně auta (u spolujezdce) si přičichneš pod sklo? Pokud ne, tak sundej kastlík u spolujezdce (vyšroubovat tuším čtyři šroubky na rámu kastlíku) a koukni přímo na ten ventilátor a ten předřadník. Ten předřadník občas odchází (předřadné odpory), pak funguje ventilátor jen na maximální otáčky. Koukni i na dráty kolem toho ventilátoru, měl by mít společné kostření i pro rádio, což by vypovídalo i o jeho vypínání.
Předřadník je jen zacvaklý ve vzduchovém tělese, když ho vytáhneš a bude jevit známky opálení, tak je na výměnu. Motorek i předřadník seženeš i na vrakovišti, nemusí být u tohoto stáří auta bezpodmínečně nový. Je stejný jako u Ibizy 6K a Pola 6N.Pokud si ale nejsi jistá, tak navštiv některého autoelektrikáře, který ti dané obvody dokáže přeměřit. Když písneš odkud jsi, tak možna někoho z okolí seženem.
mockrát děkuji za vyčerpávající odpověď. Pylový filtr nový neni,tak se ho pokusím najít a podívat se v jakém je stavu.. a jinak všechny ty ostatní věci se pokusím prozkoumat odpoledne po práci a uvidim jestli něco uvidím. teď se půjdu jen podívat pod kapotu a nechám nos jet na plný obrátky a budu čmuchat..
Asi bych se měla přiznat,abych nebyla považována neprávem za "mechanika" Problém jsem našla a když jsem šla hrdě vše ukázat švárovi,který nad tím týden před tím mávl rukou,že prý se to někdy děje (čímž mě donutil se tomu problému věnovat osobně),tak se na to podíval a asi během deseti minut mi to oparvil.Tak moc jsem to chtěla udělat já.. takhle jsem měla jsem poloviční radost..ale hledání toho mého problému mě natchlo natolik,že jsem si zařídila "stáže" v autoservisu a budu mechanikům koukat přes rameno,abych se o autech dozvěděla o něco víc. asi ze mě budou mít radost. no,uvidíme..
Nechceš nám auto trochu blíže představit (v sekci clubové vozy)? Jsme tady pro všechny a tvé auto bude jistě zpestřením této sekce. Majitelek Seatů tady moc nemáme, což je škoda.
nevím nevím,jestli dát nějaké fotky.. je to divoké až cirkusové auto.. a jelikož jsem ho stihla už i nabořit,tak je různobarevné ještě více než by mi bylo milé.. je to hlavně účelové pracovní auto,původně z jednoho autosrvisu..teď ho mám hlavně z důvodu přepravy mých dvou krásných psíků. těma bych se kliďánko pochlubila,ale u autíčka jsem na vážkách. Každý tady má svoje autíčko tááák vymazlený a nebo alespoň jednobarevný.. každopádně bych značku neměnila. Na to,že je to už opravdu pán v letech,tak mě odvezl vždy tam kam jsem potřebovala.