AKČNÍ NABÍDKA SEAT ROZPROUDÍ KREV I V MRAZIVÉM ZAČÁTKU JARA

Jen ke čtení
Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 130
Registrován: 07.10.2008, 22:06

AKČNÍ NABÍDKA SEAT ROZPROUDÍ KREV I V MRAZIVÉM ZAČÁTKU JARA

Příspěvek od admin »

- Akční ceny pro vybrané modely se zvýhodněním od 51 500 Kč do 106 400 Kč
- Zvýhodněné pakety COPA, COPA PLUS a 4KIDS
- 5 služeb za 1 cenu při přezutí pneumatik a další lákavé servisní služby
- Akce platí od začátku dubna do konce června


Praha, 2/04/2013 – SEAT nečeká na příchod jarního počasí a připravil pro své zákazníky akční nabídku, která jim rozproudí krev. Modely Ibiza, Ibiza ST, nový Leon, Altea, Altea XL a Alhambra lze pořídit při využití financování SEAT Finance od ŠkoFINu se zvýhodněním od 51 500 Kč do 106 400 Kč. Navíc si mohou zákazníci zvolit pro vybrané modely akční pakety COPA, COPA PLUS nebo 4KIDS se zákaznickou výhodou ve výši 48 až 83 %. Akce platí od 1. dubna 2013 do 30. června 2013. Další novinkou je program 5 služeb za 1 cenu při výměně zimních pneumatik za letní.

Zvýhodněná nabídka vozů SEAT začíná pětidveřovým modelem
Ibiza 1.2 TSI 105 k Reference, který lze pořídit se zvýhodněním 51 500 Kč, zatímco u kombi Ibiza ST se stejným motorem a výbavovou linií ušetří zákazník dokonce 53 400 Kč. Pro Ibizu ST Reference lze navíc objednat výhodný akční paket 4KIDS (za 11 900 Kč; zvýhodnění ve výši 48 %), který zahrnuje paket Schránky (schránky pod předními sedadly a síťky v zavazadlovém prostoru), středovou loketní opěrku, tmavá okna od B sloupku, tempomat a kliky dveří a vnější zpětná zrcátka v barvě vozu.

Nový pětidveřový Leon zaujme nejen svým atraktivním vzhledem, ale i pokrokovou technikou a lákavými akčními cenami, které představují výhodu pro zákazníka ve výši až 64 000 Kč. Bezpečnost nového Leonu potvrzuje nejvyšší pětihvězdičkové hodnocení v nárazových testech Euro NCAP a další prestižní ocenění za inovativní řešení, mezi něž patří například sériově montovaná multikolizní brzda.

Zájemce o prostorné rodinné vozy s variabilním interiérem a skvělou jízdní dynamikou přesvědčí SEAT Altea Reference s paketem COPA (zvýhodnění 78 000 Kč), resp. Altea XL Reference s paketem COPA (zvýhodnění 83 000 Kč). Akční paket COPA pro modely Altea/Altea XL znamená pro zákazníky úsporu ve výši 55 %, protože za 18 000 Kč dostanou 16“ kola z lehké slitiny, vyhřívaná zpětná zrcátka, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, multifunkční volant, výškově nastavitelná přední sedadla, čalounění COPA s bederní opěrkou, automatickou dvouzónovou klimatizaci Climatronic, tempomat a multimediální port (USB/Aux-in).

Maximum prostoru, pohodlí, bezpečnosti a flexibility nabídne své posádce Alhambra Style s paketem COPA PLUS, a to s cenovým zvýhodněním 106 400 Kč. Pro model Alhambra byly sestaveny dva nové akční pakety COPA (pro Reference) a COPA PLUS (pro Style). V případě akčního paketu COPA zaplatí zákazník pouhých 8000 Kč, tedy o 51 % méně, za 16“ kola z lehké slitiny se samozacelujícími se pneumatikami ContiSeal, funkci Auto Hold pro elektronickou parkovací brzdu, multifunkční volant a audiosystém
SEAT Sound System 2.0 se vstupem Aux-in.

Akční paket COPA PLUS rozšiřuje výbavu modelu Alhambra Style za pouhých 10 500 Kč (zákaznická výhoda 83 %) o následující položky: parkovací senzory vpředu a vzadu, natáčecí bi-xenonové světlomety a Technický paket II, který zahrnuje handsfree Bluetooth, SEAT Media systém 2.1 s navigačním systémem a dotykovým displejem a zadní parkovací kameru integrovanou do víka zavazadlového prostoru.

SEAT myslí i na stávající majitele vozů španělské značky, jimž nabízí unikátní program
5 služeb za 1 cenu, který zahrnuje výměnu pneumatik s kompletním servisem. Kompletní přezutí vozu ze zimních pneumatik na letní je v autorizovaných servisech SEAT spojeno s prohlídkou a kontrolou používaných pneumatik, jejich vyčištěním a uskladněním. Jsou-li již pneumatiky pro další provoz nezpůsobilé, zajistí autorizovaný servis SEAT jejich bezplatnou ekologickou likvidaci a za výhodnou cenu nabídne novou sadu pneumatik.

V rámci jarní speciální nabídky servisních služeb pořídí zájemci Originální příslušenství SEAT a Originální díly SEAT s akční slevou 15 %. Pozornosti majitelů vozů SEAT starších pěti let by neměla ujít výhodná nabídka Economy dílů, které za atraktivní ceny nabízejí prvotřídní funkčnost, vysokou kvalitu a bezpečnost a snadnou a rychlou dostupnost. A kdo nemá ještě svůj Fitness plán, knížku plnou slevových poukazů na Originální příslušenství SEAT a servisní úkony, ten si ho může vyzvednout v nejbližším autorizovaném servisu SEAT.

SEAT je jedinou společností ve Španělsku v odvětví automobilového průmyslu s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen Group. SEAT vyváží 83 % své výroby a působí v 77 zemích. V roce 2012 dosáhl SEAT s celkovým prodejem 321 000 vozidel obchodního obratu ve výši více než 6 miliard eur.

Skupina SEAT zaměstnává 14 000 kvalifikovaných pracovníků ve třech výrobních závodech Barcelona - Zona Franca, El Prat de Llobregat a Martorell, kde kromě ostatních modelů vyrábí především velmi úspěšné modelové řady Ibiza a Leon. Vozy SEAT Alhambra dodává výrobní závod koncernu Volkswagen Group v portugalském městě Pamela, vozy SEAT Mii vyrábí závod ve slovenské Bratislavě a nové Toledo závod v Mladé Boleslavi v České republice.

Španělská nadnárodní společnost disponuje jako největší průmyslový investor do výzkumu a vývoje ve Španělsku také výzkumným a vývojovým střediskem, v němž více než 900 inženýrů pracuje na vývoji inovativní automobilové techniky. V souladu s vyhlášenou strategií důsledné ochrany životního prostředí odpovídají veškeré aktivity společnosti SEAT kritériím trvale udržitelného rozvoje, a to se zvláštním zřetelem na snižování emisí CO2, efektivní využívání energií, recyklaci a opakované využívání zdrojů.
Přílohy
1700.jpg
1700.jpg (186.71 KiB) Zobrazeno 8218 x

Odpovědět