AKCE SEAT FAST START 2014

Jen ke čtení
Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 130
Registrován: 07.10.2008, 22:06

AKCE SEAT FAST START 2014

Příspěvek od admin »

- Akční pakety pro Ibizu, Toledo a Alhambru se zvýhodněním až 53 000 Kč
- Bonusy až 34 000 Kč na nový Leon a Leon ST
- Atraktivní financování SEAT Finance od ŠkoFINu s cashbackem 30 000 Kč


Praha, 02/01/2014 – SEAT naděluje i po Vánocích! Jak je pro španělskou značku se sportovním duchem typické, začíná nový rok pěkně zostra. V rámci tradiční akce SEAT Fast Start 2014 je připravena pro zájemce o vozy SEAT celá řada výhodných nabídek. Nové modely Leon a Leon ST lze pořídit s bonusem až 34 000 Kč a u modelů Ibiza, Toledo a Alhambra si mohou zákazníci vybrat zvýhodněné pakety výbavy na přání, přičemž zákaznická výhoda dosahuje částky až 53 000 Kč. Další úspory přináší financování se SEAT Finance od ŠkoFINu. SEAT pamatuje v novém roce i na stávající majitele vozů SEAT, kteří mohou využít některou z výhodných servisních akcí v čele s Fitness plánem.

Populární Ibiza je v rámci akce SEAT Fast Start 2014 nabízena nejen jako pohledný kompaktní hatchback, ale i jako prostorné kombi Ibiza ST pro rodinné využití bez kompromisů, a to s moderními úspornými motory a bohatou sériovou výbavou. Při volbě nadstandardu v podobě akčních paketů COPA nebo COPA PLUS ušetří zájemci až 36 000 Kč.

Ibiza COPA disponuje nad rámec sériové výbavy Reference klimatizací (u 1.2 TSI již v sériové výbavě), 15“ hliníkovými litými koly, předními mlhovkami s integrovanou funkcí odbočovacích světel, elektricky ovládanými a vyhřívanými vnějšími zpětnými zrcátky, centrálním zamykáním s dálkovým ovládáním, stabilizačním systémem ESP, systémem kontroly tlaku v pneumatikách, asistentem rozjezdu do kopce a výškově nastavitelným sedadlem spolujezdce.

Akční paket COPA PLUS přidává u Ibizy k výbavě Style automatickou klimatizaci,
16“ hliníková litá kola, elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka, funkci Coming home, dešťový senzor, automaticky zatmavitelné vnitřní zpětné zrcátko, světelný senzor, mlhovky, tempomat, stabilizační systém ESP, systém kontroly tlaku v pneumatikách, asistenta rozjezdu do kopce a výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce.

Pouze pro prostorné kombi Ibiza ST je vyhrazen výhodný paket 4KIDS, který usnadní cestování s malými i většími dětmi. Jeho součástí jsou kromě paketu Schránky (schránky pod předními sedadly, síťky v zavazadlovém prostoru, střední loketní opěrka), tmavá okna od B sloupku, tempomat, kliky dveří a vnější zpětná zrcátka v barvě vozu.

Kdo se v novém roce rozhodne pro atraktivní Toledo, může získat akční pakety zdarma, z čehož plyne zákaznická výhoda ve výši až 45 000 Kč. Akční paket Basis obohatí sériovou výbavu prostorného sedanu se sportovním stylem o klimatizaci a rádio SEAT Sound systém 1.3 se vstupem AUX-in a 4 reproduktory. Akční paket Reference zahrnuje 16“ kola z lehké slitiny, paket Komfort (tempomat a přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel), dále rádio SEAT Sound systém 2.1 se vstupy AUX-in/USB, ovládáním na volantu
a 6 reproduktory, handsfree Bluetooth s hlasovým ovládáním, palubní počítač High, paket Schránky (přední a zadní loketní opěrka, fixační síť, háčky a přihrádky v zavazadlovém prostoru), zadní kotoučové brzdy a tmavá okna od B sloupku.

Nový SEAT Leon u zákazníků úspěšně boduje nejen svým jedinečným emocionálním designem a dynamickým sportovním charakterem, ale i výrazně nižší hmotností a spotřebou paliva. Od nového roku lze pořídit přitažlivý pětidveřový hatchback s bonusem až 34 000 Kč. Nabídka úsporných motorů TDI a TSI, kombinujících přímé vstřikování paliva a přeplňování turbodmychadlem, je nesmírně široká a pokrývá jednotky se zdvihovým objemem od 1,2 do 2,0 litru a výkonem od 63 kW (86 k) do 132 kW (180 k). Na nejvyšší úrovni je i bezpečnost nového Leonu, jak dokazuje pětihvězdičkové hodnocení v nárazových testech nezávislé organizace Euro NCAP, která u Leonu ocenila také různá inovativní řešení, mezi nimiž nechybí sériově montovaná multikolizní brzda.

Mladším sourozencem Leonu je nedávno představené kombi Leon ST, které kombinuje svěží styl a dynamické jízdní vlastnosti hatchbacku s ještě větším vnitřním prostorem a praktičností. Zavazadlový prostor nabízí velkorysý objem 587 litrů v pětimístné konfiguraci, po sklopení zadních sedadel lze převážet náklad o objemu až 1470 litrů. Zdrojem jižanského temperamentu jsou moderní motory TSI a TDI s mimořádně nízkou spotřebou paliva. Rekordmanem z hlediska hospodárnosti je nový model 1.6 TDI Ecomotive s výkonem 81 kW (110 k) a průměrnou spotřebou paliva pouhých 3,2 litru na 100 km. SEAT Leon ST startuje do nového roku s nabídkou bonusu až 30 000 Kč.

Ani v roce 2014 se nic nemění na tom, že velkoprostorové MPV SEAT Alhambra překonává všechny představy o ideálním rodinném automobilu. Ve variabilním interiéru naleznou cestující i zavazadla velkorysý prostor. Bohatá výbava se postará o mimořádný komfort a bezpečnou jízdu. Pro zimní období je jako stvořená Alhambra 4x4, kterou díky pohonu všech kol nezastaví ani nečekaná sněhová kalamita.

Ještě více muziky než sériové provedení nabízí Alhambra s akčními pakety COPA a COPA PLUS, jejichž zákaznická výhoda dosahuje částky až 53 000 Kč. Akční paket COPA pro verze Alhambra Reference zahrnuje 16“ kola z lehké slitiny s pneumatikami ContiSeal, funkci Auto Hold pro elektronickou parkovací brzdu, multifunkční volant a SEAT Sound systém 2.0 včetně vstupu AUX-in.

Pro verze Alhambra Style je v nabídce akční paket COPA PLUS, jehož součástí jsou parkovací senzory vpředu a vzadu, natáčecí bi-xenonové světlomety a Technický paket II s handsfree Bluetooth, SEAT Media systémem 2.1 včetně navigačního systému s dotykovým displejem a zadní parkovací kamerou, integrovanou ve dveřích zavazadlového prostoru.

Akční nabídka SEAT Fast Start 2014 platí jak při platbě v hotovosti, tak i při financování. Při volbě produktů SEAT Finance od ŠkoFINu získá zákazník nejen výhodnou smlouvu s nízkým úrokem, nebo dokonce nulovým navýšením, bezplatným uzavřením smlouvy či předčasným splacením, nízkými měsíčními splátkami v garantované výši a pojištěním se zvýhodněnými sazbami, ale i cashback ve výši 30 000 Kč nad rámec výše uvedených akčních nabídek. Na výběr jsou speciální produkty SEAT Light, SEAT za polovinu, SEAT Plus a
SEAT Toledo 5 hvězdiček, a také akční fleetová nabídka.

V oblasti servisu pokračuje i v novém roce program Fitness plán se slevovými poukazy, který garantuje profesionální péči za výhodné ceny. Knížku Fitness plán se slevovými poukazy získají zákazníci u autorizovaného servisního partnera SEAT, u něhož mohou uplatnit nárok na zvýhodnění při opravách nebo při nákupu Originálních, Výměnných a Economy dílů SEAT.

Motoristé, které příchod nového kalendářního roku postavila před povinnost absolvovat technickou kontrolu a měření emisí, mohou využít přínosů programu SEAT STK Service. V jeho rámci zajistí autorizované servisy SEAT kompletní přípravu vozu na technickou kontrolu a měření emisí, přičemž pro zákazníka je samotné absolvování technické kontroly i měření emisí zcela zdarma.

Zimní provoz klade velké nároky nejen na řidiče, ale i na údržbu vozidla. Zimní servisní akce u autorizovaných servisů SEAT zaručí bezvadný technický stav vozidla, a vytvoří tím základní předpoklad pro bezpečnou jízdu. Jedinečný je i program 5 služeb za 1 cenu, neboť spojuje výměnu pneumatik s kompletním servisem, který zahrnuje prohlídku a kontrolu používaných pneumatik, včetně jejich vyčištění a uskladnění.

Akční nabídka SEAT Fast Start 2014 platí v období od 1. 1. do 31. 3. 2014. Více informací o aktuálních akčních modelech SEAT najdete na http://www.seatnews.cz.
Kompletní ceníky jsou k dispozici na http://www.seat.cz.


SEAT je jedinou společností ve Španělsku v odvětví automobilového průmyslu s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen Group. SEAT vyváží více než 80 % své výroby a působí ve více než 75 zemích. V roce 2012 dosáhl SEAT s celkovým prodejem 321 000 vozidel obchodního obratu ve výši více než 6 miliard eur.

Skupina SEAT zaměstnává 14 000 kvalifikovaných pracovníků ve třech výrobních závodech Barcelona - Zona Franca, El Prat de Llobregat a Martorell, kde kromě ostatních modelů vyrábí především velmi úspěšné modelové řady Ibiza a Leon. Vozy SEAT Alhambra dodává výrobní závod koncernu Volkswagen Group v portugalském městě Palmela, vozy SEAT Mii vyrábí závod ve slovenské Bratislavě a Toledo závod v Mladé Boleslavi v České republice.

Španělská nadnárodní společnost disponuje jako největší průmyslový investor do výzkumu a vývoje ve Španělsku také výzkumným a vývojovým střediskem, v němž téměř 1000 inženýrů pracuje na vývoji inovativní automobilové techniky. V souladu s vyhlášenou strategií důsledné ochrany životního prostředí odpovídají veškeré aktivity společnosti SEAT kritériím trvale udržitelného rozvoje, a to se zvláštním zřetelem na snižování emisí CO2, efektivní využívání energií, recyklaci a opakované využívání zdrojů.

Zdroj: Seat.cz
Přílohy
2025.jpg
2025.jpg (110.5 KiB) Zobrazeno 6106 x

Odpovědět