Díky moc , ještě bych se chtěl zeptat, jetli musim mít celý nový multifunkční ovladač světel, nebo stačí jen kolečko na regulaci. Nebozapojit je na přepínač, který bude vedle (aby to nějak vypadalo)
Sežeň si origo přepínač s pozicí pro přední mlhovky (jen vycvakneš původní a zacvakneš nový do stejného konektoru) a budeš pak ještě muset tahat kabely k mlhovkám, jelikož tam nejsou. Tedy musíš si opatřit i konektory na mlhovky.
Momentálně máš spínač s dálkovou regulací sklonu světlometů a pozicí pro zadní mlhový světlomet s číslem 6L1 941 531 AD (ověř si to přímo na spínači)
a jeho náhrada, která má i pozici pro přední mlhové světla má tím pádem číslo 6L1 941 531 AF
Pokud ho nenajdeš nikde jako použitý (aukro apod.), tak ho koupíš za cca 2.500,- v SEATu
Ahoj
prosím poradíte mi někdo jak mám zapojit mlhovky na ibu? Jaký mám použít pojistky, kabely, odpor, relé ..... a tak. Nerad bych přišel o celou eletriku v autíí.
Ano, poradí ti někdo
Zapoj to tak, jak to je v originálu
schéma Ti pošlu, ale vpodstatě jde o vyměnění stávající 5A pojistky pro mlhovku za 15A, vyměnit stávající spínač za spínač s volbou předníh mlhovek a v motorovém prostoru najít kde končí předpříprava (možná je v pravém konektoru světlometu - bílo/žlutý drát). Tam se teprve napojit s mlhovkama. Kostru vzít z kostřícího bodu pod baterkou.