To luk :
Vojto no vidis ,hned to vypada uz jako auto a ne jako to "prase" co ti tam nakreslil "znamy" pachatel Brzdy me taky cekaji,takze mozna zkusim dat na vase rady a koupim ty ktere prave "testujes"
Seat Ibiza 1.4 + LPG -- sold VW Golf GTI 2.0 -- sold Seat Ibiza 1.6 + LPG
Diky kluci za pochavalu, jj nedalo se na to divat uz vubec.
Ja nejsem nejak na ty subjektivni pocity, ale jako uzivatel muzu jen doporucit, mel jsem par krizovek (clovek se zamysli pri rizeni) kdy jsem musel po brzdach a brzdy nezklamaly a to mam spatny vzorek na predku(za par min jdu prehodit predek/zadek). Obcas zkousim rozjezd, stop, rozjezd stop a bez jedineho problemu a vazne cim vice se brzdi, tim brzdi lepe
Luk : jedine ze bys me roztahl na lane, ne?
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
jj vypada to dobre, jsem se dlouho na ni pak koukal
ano dal jsem uplne novou, stare jsou z divneho tvrdeho a krehkeho plastu. Tady ta nova je takova mekkci a poddajny plast a aspon to dostalo trosku stabni kulturu
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
Dneska po dlouhe dobe nemam pracovni odpledne, tak jsem si na par minut pohral s jednou fotkou z par vikendovych pokusu. Davam to sem jen tak, ze se mi to libi
Tak dneska auto na servise, vymeny olej, olejovy, kabinovy a pylovy filtr, remen alternatoru, pote vycistena klima a je zas na nejaky patek klidek
Jenom ja hlava skopova, zapomenul jsem vzit sebou i benzinovy filtr, poradi mi nekdo, Marku , jak si jej vymenit sam? Ale bude mi asi stacit, kdyz mi to povis zitra
...a opravdu potřebuješ benzínový filtr vyměnit?
Tankoval jsi nějaké nekvalitní palivo?
Je nějaký projev menší dávky paliva?
Máš na filtru najeto přes 60tisíc?
Ale i tak to zvládneš sám, když jej bude potřeba vyměnit - pokud máš kde zvednout auto.