lapipe mame stejny problem, me nekape ale u spolujezdce ale u ridice.... po proprsene jsem prisel do auta a docela velky flek mokry..... a to to jenom kape........ a nevim co stim
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Stěrbina:
Ty jo jako mě to jako nevadí uplně měgalomansky nechal jsem to stát u cinestáru venku na zkoušku asi 5 hodin a nic žádná kaluž, ale víš jak když už to auto dávám dokupy na dalších 100 000 tak si říkám, že by to nebylo naškodu.
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
Sterbich:
Ty jo to asi nemůžu to bude placené přes pojistku a nepotřebuju aby pak byly kecy víš jak
Poma:
Ne ne to čurkalo nad hlavou přes dveře Viděl bych to na gumičky, přeci jen to není auto stavěné na mrazy a i když se o gumičky v zimě starám může se stát, že ti stvrdnou
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
tak střikni těsnění sprejem na gumy, nech to pořádně vsáknout (přilnout) a pak zavři dveře - ten sprej vodu odpuzuje a gumu oživuje. Pak uvidíš výsledek
Ne těsnící sprej na gumy, ale ošetřující sprej na gumy (tak jak je cocpit spray, tak je i spray na těsnění a gumy) - pokud možno bez silikonu, ten pomůže rychle, ale gumu po dlouhém účinku poškodí. A značku? to je celkem jedno