Sterbic Ibiza
Re: Sterbic Ibiza
jime, posledni dny o tom uvazuju normalne taky
ale je fakt ze ja jezdim se zprasenou spz, a nejde precist
U nas jsou jine cesty, nejsou tak ciste jako vsude jinde:D
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Tak dneska jsem si udelal pracovni den, teda pracovni den s markem, Pomou
Za coz mu dost dekuju, a taky jeho pribuznemu kristianovi (sikovny to polsky hoch 8)
Na aute probehla vymena :
Oleje, olejeveho filtru, vzduchove filtru, filtru paliva, pyloveho filtru (ktery jak jsem vytahl myslel ze me jebne.... tolik bordelu se z neho vysypalo ze jsem nechapal
)
Vymenil jsem vybojky (mimochodem, jeste ORIGINAL Z VYROBY !!!! tzv. vyrobeny v roce 2002, a maji najeto 159800 a sviti docela jeste hezky, ale uz to nebylo ono) za nove, a hned je radost jet, jelikoz to sviti poradne, a je konecne neco videt 8) Kdyz uz jsem mel vyndane lampy tak jsem vymenil i parkovacky za 4x SMD parkovacky at to nejak vypada
DOslo i na zaslepeni ERG
a opravu hadicky zadniho ostrikovace, bylo celkem vtipne najit kde to tece (u nadobky to vazne nebylo
)
A nakonec jsme paradne nalicovaly svetla, takze auto vypada tak jak ma, nejsou zadne prehyby nebo tka, vsechno je hladke jak ma byt
))
Nejaka ta fotodokumentace
S takovymto kufrem jsem vyjizdel na garaz

Zaslepky jsou jiz na miste

Trochu oholene auto

Tak tady chyba vazne neni......

A, heledme se smejd vypojeny se nasel...... Schvalne, kdo pozna kde se tahle hadicka nachazi ?

A tady uz jsme s ibou v CR ve svem "druhem" domove

Za vsechno patri velky dik Pomovi 8) 8) 8) 8) 8) bez nej bych to nezvladnul
Jeste me cekaji kompletni rozvody, a od velkych investici bdu mit zase na nejakou dobu klid
Jinak v brzke dobe mam v planu koupit original Ibiza Cupra kola, novy predni naraznik, a asi prijde i na radu podvozek (stejne bude treba vymena) a vymenit zadni lampy 8)
Na aute probehla vymena :
Oleje, olejeveho filtru, vzduchove filtru, filtru paliva, pyloveho filtru (ktery jak jsem vytahl myslel ze me jebne.... tolik bordelu se z neho vysypalo ze jsem nechapal
Vymenil jsem vybojky (mimochodem, jeste ORIGINAL Z VYROBY !!!! tzv. vyrobeny v roce 2002, a maji najeto 159800 a sviti docela jeste hezky, ale uz to nebylo ono) za nove, a hned je radost jet, jelikoz to sviti poradne, a je konecne neco videt 8) Kdyz uz jsem mel vyndane lampy tak jsem vymenil i parkovacky za 4x SMD parkovacky at to nejak vypada
DOslo i na zaslepeni ERG
A nakonec jsme paradne nalicovaly svetla, takze auto vypada tak jak ma, nejsou zadne prehyby nebo tka, vsechno je hladke jak ma byt
Nejaka ta fotodokumentace
S takovymto kufrem jsem vyjizdel na garaz

Zaslepky jsou jiz na miste

Trochu oholene auto

Tak tady chyba vazne neni......

A, heledme se smejd vypojeny se nasel...... Schvalne, kdo pozna kde se tahle hadicka nachazi ?

A tady uz jsme s ibou v CR ve svem "druhem" domove

Za vsechno patri velky dik Pomovi 8) 8) 8) 8) 8) bez nej bych to nezvladnul
Jeste me cekaji kompletni rozvody, a od velkych investici bdu mit zase na nejakou dobu klid
Jinak v brzke dobe mam v planu koupit original Ibiza Cupra kola, novy predni naraznik, a asi prijde i na radu podvozek (stejne bude treba vymena) a vymenit zadni lampy 8)
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Jsem rad, ze jsi spokojen
Jinak puvodni trubku z EGR mas u mne.
A Misa mel moznost videt svuj motor najednou u sebe v Ibize, Leonu (TS) a Passatu (Highline 4x4).
Jako zastrasujici pripad bych dal fota vsech filtru.
Na pylovem uz rostl strom, naftovy by nepropustil pomalu ani benzin a olejovy byl kratce pred protrzenim. Asi nikdo nevedel ze se taky meni, nebo nedokazali povolit viko filtru (dorvane na fest)
Jinak puvodni trubku z EGR mas u mne.
A Misa mel moznost videt svuj motor najednou u sebe v Ibize, Leonu (TS) a Passatu (Highline 4x4).
Jako zastrasujici pripad bych dal fota vsech filtru.
Na pylovem uz rostl strom, naftovy by nepropustil pomalu ani benzin a olejovy byl kratce pred protrzenim. Asi nikdo nevedel ze se taky meni, nebo nedokazali povolit viko filtru (dorvane na fest)
Sakra...jste si maknuli
Jaky vybojky si tam dal? Osram, nebo Philips?
Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena 
Puvodni byly Osram, nove jsou Philips
Spravna vymena
Osramky jsou totiz 4000K a Philipsky 4300K... jsou trosku vice namodraly.. 
Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena 
A teď když máš EGR budeš pravidelně čistit potrubí jestli se nemýlím?
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Kubo nevim vubec co ted s tim budu delat, tam musim neco ted cistit ? ja se v tom moc nevyznam..... 1.2 motor byl uplne jednoduchy, ale tenhle je trochu vice slozitejsi a vubec se v nem neorientuju
a proc bych mel neco cistit ? .) diky za vysvetleni 
Kdyz je EGR zaslepeno, tak se nema (krome turba) cim zaprasit
No dobře takže krom toho, že to plní funki recyrkulace spalin tak je na prd ? je to tak
Četl jsem, že by se měl zlepšit tah motoru.
Četl jsem, že by se měl zlepšit tah motoru.
Srdcovka
Srdcovka
Ma jen ciste ekologickou funkci (mene NOx pri provozu), ale co je vyprodukovano pri cisteni o tom uz ekologove nemluvi (dehet).
Tak me pridje ze to jede porad stejne
Ale po vyamene oleje mi to prijde ze ten motor se ztisil, a nebo se mi to taky jenom zda 
Urcite ztichl - protoze lip maze
Srdcovka
Srdcovka
Rozhodne jsem za to rad co se nam dneska povedlo
konecne mi funguje i zadni ostrikovac 
Srdcovka
Srdcovka
kurna to je malá generálka:)
V pondeli jedeme s markem na vylet, skoro k nemeckym hranicim
kola LUXUS 
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Tak prave jsme s markem dorazili domu z dnesniho vyletu 
750km / 9hodin / avg spotreba 5.7 litru
Zitra hodim fotky s kolama
750km / 9hodin / avg spotreba 5.7 litru
Zitra hodim fotky s kolama