Černá folie na sloupky
Černá folie na sloupky
Ahoj, chtel jsem se zeptat, na prave strane mam na sloupku odloupnutý kus té černé folie. Asi někdo otevřel dveře a sedřel mi to. Nevíte, kde se to dá sehnat nové? Díky
Re: Černá folie na sloupky
Opravdu nikdo neví, kde sehnat polepy sloupků?
Mám v jednom díru a štve mě to 

myslím, že by nenyl problém si to nechat udělat v nějáké firmě, která dělá polepy aut
Máme tady člena, který si nechal folii polepit jenom přední nárazník, tak sloupek by měl jít taky 

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Sleduj i na Facebooku (dole pod menu

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
Na sloupcích je ta fólie o něco silnější a strukturovaná. Dá se koupit střižená přímo na míru u Seatu.
Alternativa je reklamka s uni fólií, ta ale nebude mít takovou životnost a dopasování taky nebude jen tak (horkovzduška podmínkou)
Alternativa je reklamka s uni fólií, ta ale nebude mít takovou životnost a dopasování taky nebude jen tak (horkovzduška podmínkou)
Já jsem kdysi před bratru 10 lety řešil tohle na Alhambře a koupil jsem prachsprostě samolepicí folii v Hornbachu (vedou to tam jako renovační folie na cokoliv-dveře, stoly, dvířka, okna atd) a dá se říct, že až teď se začíná někde odchlipovat, vesměs ale drží. Dá se perfektně tvarovat za pomocí fénu (zahnout za hranu atd) a zejména cena je nesrovnatelná s originálem.