Tak skončil čas utajování a nastal čas představit mé nové přibližovadlo Takže základní info →
SEAT Altea FR
motor: 2,0TDI/125kW
v provozu od: 10/2007
výbava: no je to tam toho HAFO , ve zkratce: FR výbava včetně podvozku
kola: 17´´ pneu 225/45
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Tak gratuluji vítej ve skupině rodinný vozůůů... tu kuřáckou sadu potřebuješ ? Popelník by se hodil
Jinak gratulace hlavně ten interní BT HF sada ta je parááádníííííí
Co rozjezdy ?
Naposledy upravil(a) lapip dne 26.05.2011, 21:00, celkem upraveno 1 x.
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
se zeptej mé ženušky → ale nápověda zní "TEORIE VELKÉHO TŘESKU"
Kubo, jsem dnes chtěl spárovat telefon a bez úspěchu, asi přijedu pro radu no ještě zkusím Smerfa, ten na to buňky na rozdíl odemne má
nooo tak vitej v rodine FR krasne auti...prostorne, velke a navic FRko...jsem rad ze ji mas..moc se mi libi..hlavne at Vam slouzi, jste s ni spokojeni a hlavne bez problemu mnoho ujetych km...prejeme vsichni 3
Taktéž přeji spousty kilometrů bez komplikací, ať dobře slouží a dělá radost.
Snad i ty koberečky "na zakázku" klapnou tak jak by měly.
Jinak jede to hezky, FR podvozek překvapil i na výše postavené kastli a brzdy jsou krásně ostré bez vadnutí.
Sedačky jsou jako nové, mají perfektní boční vedení a držení volantu je kapitola sama o sobě - povedl se.
koberečky budou supr, fajn že klapl i ten nápis
kurňa tak to mě nenapadlo hledat na wikipedií
a s tím volantem máš naprostu pravdu, polohu za ním ještě stále hledám ale už je to lepčííí. Terazky jen přestat neustále kvedlat s tou pákou mezi sedly
Jj Kubo, řízení je stejné. Při parkingu stačí malíček a s narůstající rychlosti to super ztuhne.
Rozjedy už jsem snad vypiloval no v tomhle byl benál lepčí - zakvílela kola a auto vystřelilo vpřed, teraz to chvilku trvá ale potom nastává BRUTUS katapult