seat toledo 1997 klicek

r.v. 1992-1998
Odpovědět
Mogadiso

seat toledo 1997 klicek

Příspěvek od Mogadiso »

Mám prosbu, nevíte někdo jestli když vyměním baterku v klíčku na DO(original seat), musí se klíček poté programovat? Jestli ano, mohl by mi někdo poradit, jak naprogramovat klíček? :roll:

Niko

Re: seat toledo 1997 klicek

Příspěvek od Niko »

Klíč zasunte do zapalování
Klíčem otočte do polohy sepnutí kontaktů a v této poloze jej držte max. 5 sekund
Vyjměte klíč. Na programování zbývá už jen 20 sekund.
Stiskněte zamykací tlačítko dálk. ovládání a současně 3x zmačkněte odemykací tlačítko.Pustte zamykací a dioda v klíči by měla 5x zablikat.Pokud je programování přijato tak by se měl spustit centrál a rozsvítit směrová světla.

S dalším klíčem stejně

Mr.x

Příspěvek od Mr.x »

ahoj kliček mi stale nejde nahrat auto mam kratce nevím jestli ta dalka je vubec od něj je to normal origo od seatu s kličem nevíte někde kde to ma jednotku dalky? kouknu se jen jestli tam je at se stim dale nemorduju :-D jinak ještě jedna věc da se nějak překopat dojezdy oken aby fungovali i nahoru a všechny najednou?

Cufator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cufator »

komfortní jednotka je pod zadním sedadlem za řidičem, boužel dojezd oken nahoru neumí, natožpak všechny.... Dá se to řešit výměnou za jinou, ale musel bys vyměnit vše - ovladač na klíčku, ovladače v autě.... a znova kabeláž.... pakárna.
Škoda OII, 2004, 1.9 PD, tlak 100kW / tep 300Nm be Reescha, stříbrnej šíp
SEAT Toledo 1.9TDi 97´ PRODÁNO
SEAT Toledo 1.6i 93´PRODÁNO

Odpovědět