Pokud jde o život, je jedno co použiješ, pokud jde o drobné poranění, tak bych Ti poděkoval za nesterilní obvaz, jenž následně může způsobit zdravotní komplikace většího rozsahu. A lékarničku nevozíme jen kvůli situacím, kdy jde o život. Jde o lékarničku 1.pomoci
Na takových školeních se toho namluví hodně a je smutné, že ti co se školí si z celého školení zapamatujou jen ty poznámky, jenž by školitel neměl vypustit z úst.
Lékárnička stojí dvě kila, má životnost skoro pět let (čili náklad necelé padesátikoruny ročně) a vy se o tom chcete dohadovat?
Kdyby se raději rozvinula debata nad uzákoněním dovybavením auta hasičákem a zrušením žárovek a pojistek, tak by byla tato debata na místě.
Když policie dělá svojí práci, je to dle některých buzerace, když ji nedělá, hned toho lidi využijou

Co tedy jako řidič od policie očekáváš?
Tady je ještě jeden neduh - spousty řidičů nechcou svoji lékárničku použít, aby ji měli stále kompletní a nemuseli ji doplňovat. Čili vozí ji jen na ozdobu. Už jsem slyšel jednou odpověď na prosbu o donesení lékarničky ze svého vozu: "Já ji mám ale ještě zabalenou". Dostal takový kartáč, že ve chvíli, kdy je potřeba něco z lékárničky, tak ji přinese jako první