Veverka:)
Re: Veverka:)
Motor je hotov a čeká na mě a montáž
co se dělalo:
nová pístní sada, přebroušená klika, 248° vačka místo 240°, setrvák cca -1kg(povodní váha 8 kg),nová všechna těsnění, vodní pumpa, rozvody, spojka, ložiska, karbec je přetryskovaný(zatím nevím na kolik) celý motor vyleštěn(vně i vevnitř) a nalakován bezbarvým, doufám, že bude vyleštěno i sání
bohužel já jsem v brně a motor v Křenůvkach, mechanik maká od rána do večera a moc po tel nekomunikuje-prý až live

co se dělalo:
nová pístní sada, přebroušená klika, 248° vačka místo 240°, setrvák cca -1kg(povodní váha 8 kg),nová všechna těsnění, vodní pumpa, rozvody, spojka, ložiska, karbec je přetryskovaný(zatím nevím na kolik) celý motor vyleštěn(vně i vevnitř) a nalakován bezbarvým, doufám, že bude vyleštěno i sání
bohužel já jsem v brně a motor v Křenůvkach, mechanik maká od rána do večera a moc po tel nekomunikuje-prý až live

Jime ,hotovo 

vydržíš až si pro ni dojedu veverkou?
jinak motor je doma, musí se dočistit a pak nasadit-a zprovoznit no nechám to radši mechanikovi, tak uvidime kdy to bude.je to s ním časově špatný
karbec je nakonec serie, tryskat se bude až po zajetí-jinak by to prej nemusel rozdýchat
jinak motor je doma, musí se dočistit a pak nasadit-a zprovoznit no nechám to radši mechanikovi, tak uvidime kdy to bude.je to s ním časově špatný

karbec je nakonec serie, tryskat se bude až po zajetí-jinak by to prej nemusel rozdýchat

tak to 100% ne tohle bude leštěnka se vším všudy(jen doufám že při leštění nestrhnu ten samodomo lak
)
za 2,5 hodiny čekám MISTRA Reného a jdem na to
Dnes by měla být reinkarnace Veverky tak nám všem držte palec

za 2,5 hodiny čekám MISTRA Reného a jdem na to

Dnes by měla být reinkarnace Veverky tak nám všem držte palec
Jime, mno ty jsi hracicka, nadhera... ted at to spravne rozchodite a parada... drzim palce 

Tak ve 14:45 jsem mohl osobne (pouze telefonem
) slyset samotny motor, jak si krasne bubla 

přičina trablů

a 130 updated v plné kráse

nakonec je konfigurace:
motor škoda 130 1289ccm, 43 kw a 97 Nm+vačka 248,hlava snížená o 1mm, setrvák minus cca 800g, leštěné sání po zajetí se přetryskuje karbec a jezdíme na polosyntetiku
ukázká z prvního rozběhu bude za cca 10min po uploadu videa
TÍMTO BYCH CHTĚL PODĚKOVAT Mr RENÉM, že se ujal GO, tatimu za trpělivost při neustále zabíráním, zasmradování a zabordelizováním garaže, Vojtimu za psychickou podporu na icq(téměř nonstop) a drahé polovičce, že mi tuto obrovskou nevěru trpí

a 130 updated v plné kráse

nakonec je konfigurace:
motor škoda 130 1289ccm, 43 kw a 97 Nm+vačka 248,hlava snížená o 1mm, setrvák minus cca 800g, leštěné sání po zajetí se přetryskuje karbec a jezdíme na polosyntetiku
ukázká z prvního rozběhu bude za cca 10min po uploadu videa
TÍMTO BYCH CHTĚL PODĚKOVAT Mr RENÉM, že se ujal GO, tatimu za trpělivost při neustále zabíráním, zasmradování a zabordelizováním garaže, Vojtimu za psychickou podporu na icq(téměř nonstop) a drahé polovičce, že mi tuto obrovskou nevěru trpí
Těch 10 minut je nějak dlouhých. Videjko nikde. Už aby to bylo, popožeň data 

Nahráno (zpracovává se, čekejte prosím) 

Už se to točí, už to jedé 

jen se to musí doladit zatím je to syrový
a dobře zaject, musím udělat 6-700 km do zimy at stihnem udělat olej
takže ovo jak vyjde víkend se slunkem...
a dobře zaject, musím udělat 6-700 km do zimy at stihnem udělat olej
takže ovo jak vyjde víkend se slunkem...
Olej bych vymenil po 2tis km... Meni se to z duvodu, ze si motor rozebral a ted tam jsou kovove spony... tudiz vymenit brzy
Ps: co tam davas za olej?

Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena 

helix 10W40 polosynt a pujde ven po 600km