leon 1.4Tsi

Tlachání o všem možném...
Odpovědět
hansia

leon 1.4Tsi

Příspěvek od hansia »

čau,před rokem jsem koupil leona 1.4 Tsi,mezi 2000 až 3000 otáček od třetího rychlostního stupně,mi při plném přidaní plynu škube,nevíte čím to je díky moc

PoMa
Administrátor

Re: leon 1.4Tsi

Příspěvek od PoMa »

Je to běžná "závada" těchto motorů, VW doposud nedokázal odstranit tuto závadu. Zmírňuje ji přehráním softwaru v ŘJ, ale bezúspěšně. Jediná pomoc, ale drahá je tankovat u ÖMV 100oktanový benzín, následky se hodně zmírní, ale nevyřeší úplně. Pokud je auto v záruce, tak bombarduj s tímto svůj servis, jsou povinni závadu odstranit. Na webu je už o neduzíh tohoto motoru napsáno dost, je to doslova neštěstí ten motor - od škubání, přes přeskakujících rozvody, odcházející turbíny po praskání ojnice (a mezitím další věci). Jó chceme nízké ceny aut, nemůžem čekat zázraky techniky.

hansia

Příspěvek od hansia »

čau,auto je v záruce,má najeto teprve 17000 km,příští týden jedem na dovolenou takže hned jak se vrátím skočím s ním k prodejci a jsem zvědavej co mi na to řeknou.jinak dik za odpovědi.ješte jsem přišel na to že se špatně sjíždějí gumy,nechával jsem vyvážit před dovčou kola a chlapi v servise na to koukají at si prý nechám zkontrolovat tlumiče že jsou gumy z vnitřních stran poskákané a ostré,tak se na to hned taky zeptam,přece nebudu kupovat nové gumy když mají najeté nějakých 12000.jsou to pirrelky,zatím čau

hansia

Příspěvek od hansia »

jo a jsem kousek od ostravy,obec markvartovice

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

No výborně, takže se ukážeš na jedné z našich akcí - třeba Ostrava-pravidelně ;)

Odpovědět