zkratovane radio / ventilace Seat cordoba 2000
zkratovane radio / ventilace Seat cordoba 2000
Ahoj. Prosím o pomoc. Zapojil jsem si zadní reproduktory na seat Cordoba r.v. 2000 a vše fungovalo, jenže když jsem jeden z reproduktoru zasouval do zadního vika kufru, zřejmě se o kov predelujici kufr a interier, zkratovalo a z radia a tím pádem z celého středového panelu se vyvalil dým. Vyjmul jsem středový panel, pojistka na "krabici" ovládající ventilaci a radio, display, byla vypálena. Vyměnil jsem ji, "krabici" zapojil a pojistka opět vyhořela. Prosím o pomoc. Nefunguje cely stredovy panel, display je necinny, tim padem nemuzu ventilovat, ovladat teplotu, ani zapnout radio. Jsem student a jednoduše nemam možnost navštívit servis. Motor je 1,9 TDI 66kw. Moc dekuju za Kazdy tip, popřípadě kde sezenu novou jednotku...
Re: zkratovane radio / ventilace Seat cordoba 2000
Jedině sledovat aukční servry u nás nebo za hranicí (Aukro.cz, Allegro.pl, e-bay a pod.) a nebo obvolat šroťáky.
Na motorizaci zde nezáleží, musíš ale koupit jednotku s panelem dle čísel té původní, jelikož jich je asi 10 typů (s klimou/bez, s palubákem/bez) a z toho velká část pochází z anglické verze (jiné jednotky).
Nehledej autorizovaný servis ale nějakého místního autoelektrikáře, který bude ochoten řešit příčinu a ne měnit celé části a výjde to tak levněji.
Apropo zkratování repro výstupu nenadělá takovou paseku, tak buď shoda náhod, nebo bude ještě jiná příčina.
Na motorizaci zde nezáleží, musíš ale koupit jednotku s panelem dle čísel té původní, jelikož jich je asi 10 typů (s klimou/bez, s palubákem/bez) a z toho velká část pochází z anglické verze (jiné jednotky).
Nehledej autorizovaný servis ale nějakého místního autoelektrikáře, který bude ochoten řešit příčinu a ne měnit celé části a výjde to tak levněji.
Apropo zkratování repro výstupu nenadělá takovou paseku, tak buď shoda náhod, nebo bude ještě jiná příčina.