Ronald
Re: Ronald
koukám na ibizu a ona je umytá a navoskovaná, to potěší když to člověk nemusí dělat všecko sám 

A to tak samo?
tak nám zase klesla hladinka oleje:( kurna fix 600 km klid a ted po 2100km je tam na dne rysky 

a o víkendu jsme drandili ibizou do pv a hurá na ni, přezuto, vysáto, znovu přepasován čumáček-konečně je nárzaník rovně, ale udělal jsem to ala kutil Tim
, no snad to vydrží, pořádně vybrousil zadní dveře a přelakoval ten kousek, zjistil že hučí zadní ložiska a že kape olej kolem vany, takže zřejmě těsnění- no on si s tím rené už 23/4 poradí

a detailíky:

a detailíky:

tak PZ ložisko na sračku, nakonec to nebylo těsnění ale blbej šroub, jak se olej zehřál stříkalo to uplně všude vč nahoru na vanu.
tak uvidime no
ted je umytej a odpočívá před barakem, zneuživám maminýho yarise, ale automat teda není pro mě, město ok, ale jak vyjedu za značku už tam rvu sekvenci a po svým
tak uvidime no
ted je umytej a odpočívá před barakem, zneuživám maminýho yarise, ale automat teda není pro mě, město ok, ale jak vyjedu za značku už tam rvu sekvenci a po svým

no aby to nebylo pořád jen o kolech, o víkendu se dostala ibiza zase do pv(měli jsme doma všechny 3 auta+2 našich a to už byl važně hlavolam) a po 900km konečně zmizela pouze slabá 1/4 měrky(rozsah dle testu je 0,5l), tedy po výměně gufírek a nakonec jen podložky pod výpustním šrubem jsme na rozumné spotřebě, kterou už asi dál řešit nebudem
v neděli jsem ještě provedli test zrychlení na jediném nepalceném úseku dálnice,cestou do ikey
a test variability hatchbacku-plnej kufr cestou z ikey
elektrony jsem lucce stále dostatečně nevysvětlil

v neděli jsem ještě provedli test zrychlení na jediném nepalceném úseku dálnice,cestou do ikey

elektrony jsem lucce stále dostatečně nevysvětlil

tak dneska slavíme roční užívání vozů naši nerodinou 
večer ho pujdem pohladit a dolít olej

večer ho pujdem pohladit a dolít olej

Dolito a pohlazeno?
a tady máme problém, myšce kape na hlavu
takže krom zalepení páskou, nějaké rady jak na okno?
je to aftermake, bez odtoku střechu je tam jen kanalek v něm těsnení

takže krom zalepení páskou, nějaké rady jak na okno?
je to aftermake, bez odtoku střechu je tam jen kanalek v něm těsnení
první tuning
máme kouřové boční blinkry

máme kouřové boční blinkry

a kde je foto?
uděláme zítra při parkování 

a v pondělí zase opravička Ronald dostane, nové přední brzdy, vyměníme kapalinu a necháme to Humla celkově zhlédnout a rovnou objednat toledo na rozvody, no ten zase bude mít radost
Nooo, pekny kotoooc