Мені хочеться поділитися смішною ситуацією, що сталася у мною попереднього тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, аби ваша покірна слуга приготувала дещо святкове з нагоди її свята. Я, звісно ж, авжеж, розпочала гортати ідею в кулінарних блогах і отримала несподіванку. Витратила цілих 1.5 години свого життя, мов зомбі від ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі варіанти здавалися занадто заплутані, інші - із екзотичними інгредієнтами, треті - з купою банерів. Та ось згодом я згадала про сей чудовий портал та всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - ідеальний рецепт! Варіант був настільки так зрозумілим, що навіть юна 12-річна помічниця несподівано змогла своїй мамі взяти участь. І що ви думаєте? наш тандем створили ніби з журналу кулінарну феєрію, що перетворився на ідеальним прикрасою вечора. Тепер всі мої вже заздрісні сусідки цікавляться: "В якому місці я відкрила такий просто бомбезний рішення?"
Каталог кулінарних рецептів
Для, хто цікавиться готувати, але не терпить розкидані речі під час роботи в кухонній зоні!
-
BonniePlusa