Audio - vylepšení

r.v. 2004+
Odpovědět
zbyněk8
Příspěvky: 26
Registrován: 12.08.2010, 09:27

Audio - vylepšení

Příspěvek od zbyněk8 »

Ahoj.
Potřeboval bych poradit ohledně audia v mé Altee. Mám tam standardní repro a rádio k výbavě stylenc (rádio s Mp3). rád bych nějak vylepšil to co tam je, ale zase nechci nějakou přehnanou přestavbu, takže bych potřeboval vědět:
- stačí koupit nějaké kvalitnější repro a vyměnit za standardní (nevím, jak kvalitní je originá) ? popř. doporučte jaké.
- všechny reproduktory na které jsem koukal mají jen dva dva kontakty, ty origo čtyři - proč? jde to jen vyměnit, nebo je nutné něco přepojovat?
- jde k original rádiu připojit subwoofer?
předem díky za odpovědi.

VWshop_cz
Příspěvky: 22
Registrován: 23.02.2013, 12:12

Re: Audio - vylepšení

Příspěvek od VWshop_cz »

Origo mají čtyři protože k nim paralerně budou napojeny výškové reproduktory.

Obecně stačí koupit komponentní reproduktory, kde bude basový základ je nějaké 16 palcové repro s výhybkou na výškový reproduktor. Subwoofer má smysl až ve fázi kdy budeš vytlumovat dveře a dělat podobné úpravy. Jinak to jsou naprosto vyhozené peníze a kdejaká kombinace pořádných komponentů ti zahraje lépe než subwoofer přehlušující chrastící plasty.

petrkratky57
Příspěvky: 1
Registrován: 05.04.2021, 17:34

Re: Audio - vylepšení

Příspěvek od petrkratky57 »

Zdravím, omlouvám se, že odpovídám na tak staré téma - našel jsem ho pomocí Google. Taky řeším audio a narazil jsem na shop s repráky: https://www.2din.cz/reproduktory-seat-altea-2004/ akorát je tam těch repro celkem dost a nevím jaké repráky se mi více hodí? Jakoukoliv radu velice rád ocením :)

Odpovědět